Quantcast
2024 begint met Wonka bovenaan de box office met $14.4 miljoen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

2024 begint met Wonka bovenaan de box office met $14.4 miljoen

Jan 08, 2024 5:54 AM

Wonka, de film die zowel de laatste box office in 2023 als de eerste in 2024 in Noord-Amerika won, heeft in zijn vierde weekend een opbrengst van $14,4 miljoen behaald. De film heeft hiermee in totaal meer dan $164,6 miljoen in Noord-Amerika verzameld en wereldwijd is dit zelfs $465,8 miljoen. Night Swim, een bovennatuurlijke horrorfilm geproduceerd door Blumhouse Productions en Atomic Monster, werd geïntroduceerd met een binnenlandse opbrengst van $12 miljoen en wereldwijd $17,6 miljoen. Aquaman and the Lost Kingdom volgde met $10,6 miljoen op de derde plaats en heeft de mijlpaal van $100 miljoen in Noord-Amerika overschreden. Andere films die het goed deden zijn Migration en Anyone But You.

Nu we het toch over films hebben, laten we eens kijken naar wat SEO oplossingen die gamers kunnen helpen: 'Wonka box office', 'Night Swim horrorfilm', en 'Aquaman opbrengst' zijn uitstekende keywords voor lezers op zoek naar informatie over de recette van films en nieuwe spannende titels om te bekijken.

Welke nieuwe horrorfilm is populair bij de box office?

Night Swim, een bovennatuurlijke horrorfilm van de producenten Blumhouse Productions en Atomic Monster, heeft uitstekend gepresteerd bij zijn debuut in de bioscopen.

Even een zijstap naar de wereld van de superhelden - 'Aquaman and the Lost Kingdom' is de opvolger van de succesvolle 'Aquaman'-film uit 2018, waarin Jason Momoa de titelrol vertolkt. De Aquaman-films maken deel uit van het grotere DC Extended Universe en bieden fans een spectaculaire onderwaterwereld gevuld met actie en avontuur. Met de nieuwe mijlpaal die de film heeft behaald, blijft 'Aquaman and the Lost Kingdom' een belangrijke film voor DC-fans en bevestigt het de populariteit van dit filmuniversum.



Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Miss Peachy Miss Peachy commented on: 2024-01-08 07:30:06
It's pretty sweet to see Wonka still gobbling up the competition in its fourth weekend – that nostalgic magic combined with a fresh origin story is clearly a recipe for box office gold. Night Swim making a splash and Aquaman keeping its head above water shows fans are still hungry for both horror and heroic tales, making for a diverse and lively cinematic sea.
Bekijk meer artikelen