Quantcast
2025 Call of Duty Black Ops 2 vervolg speelt zich af in 2030
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

2025 Call of Duty Black Ops 2 vervolg speelt zich af in 2030

Oct 18, 2024 1:44 PM

Het lijkt erop dat de Call of Duty-serie in 2025 terug in de tijd gaat met een vervolg op Black Ops 2, dat zich afspeelt in de vroege jaren 2030. Dit nieuws kwam voort uit gelekte informatie die openbaar werd na een focusgroepbijeenkomst. Activision weigerde commentaar te geven, maar insiders bevestigen dat het verhaal verdergaat vanaf Black Ops 2 met David Mason als hoofdpersoon. De game zal ook elementen van Black Ops 6 bevatten zoals het nieuwe lichaamsscherm en Omnimovement, met enkele aanpassingen. Een opvallende toevoeging is een achtspeler Zombies-modus. Black Ops 6, die op 25 oktober uitkomt en beschikbaar zal zijn op Game Pass, heeft de langste ontwikkelingsperiode van de serie gehad in vergelijking met eerdere games.

Wat is de setting van Call of Duty 2025?

Call of Duty 2025 speelt zich af in de vroege jaren 2030 en pikt de draad op van Black Ops 2, dat in 2025 plaatsvond. Dit biedt een futuristische setting waar spelers opnieuw met David Mason aan de slag gaan.

Call of Duty is een van de meest populaire first-person shooter franchises ter wereld en heeft vele versies en subseries zoals Black Ops en Modern Warfare. Black Ops 2, oorspronkelijk uitgebracht in 2012, staat bekend om zijn interessante verhaal en effecten op de gameplay, iets wat fans hoog in het vaandel hebben staan. Activision heeft een sterke focus op franchise-uitbreidingen, vooral sinds de overname door Microsoft, wat wellicht resulteert in meer variëteit en innovatie binnen de komende titels.



Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen