Quantcast
2025 lek: futuristisch vervolg op Call of Duty: Black Ops 2
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

2025 lek: futuristisch vervolg op Call of Duty: Black Ops 2

Dec 20, 2023 11:06 AM

Volgens recente geruchten gepresenteerd door Insider Gaming, staat een nieuw deel in de Call of Duty: Black Ops reeks op de planning voor release in najaar 2025. Met codenaam 'Saturn' speelt deze toekomstgerichte titel zich af in het jaar 2030, wat een directe link legt met het verhaal van Call of Duty: Black Ops 2 die plaatsvond in 2025. Het hoofdverhaal zou aansluiten na de gebeurtenissen van Black Ops 2, waarbij de bekende personages het opnemen tegen een nieuwe dreiging na de dood van Menendez.

De multiplayermodus van het potentiële vervolg zou een mix worden van klassieke en nieuwe maps. Aanvankelijk zou de game voornamelijk klassieke maps bieden bij de release, maar na kritiek op Modern Warfare 3 lijkt de strategie te zijn aangepast. Andere features zouden de terugkeer van het 'pick 10' create-a-class systeem omvatten, verbeteringen in bewegingen van de personages en modi zoals Gunfight en Zombies.

Gescheiden van dit project zijn er ook geruchten over een andere Black Ops titel die zich eventueel afspeelt tijdens de Golfoorlog, gepland voor 2024, wat zou betekenen dat fans mogelijk twee nieuwe spellen in de reeks kort op elkaar kunnen verwachten. Over deze projecten is nog geen officiële bevestiging.

Wat houden de geruchten over de nieuwe Call of Duty: Black Ops titels precies in?

De geruchten stellen dat er mogelijk twee nieuwe Call of Duty: Black Ops spellen in ontwikkeling zijn. Een zou een futuristische setting hebben als vervolg op Black Ops 2 en is gepland voor 2025, terwijl een ander zich mogelijk rond de Golfoorlog afspeelt en wellicht in 2024 verschijnt.

De Call of Duty-serie, ontwikkeld door verschillende studio's zoals Infinity Ward en Treyarch, staat bekend om zijn snelle actie en diepgaande multiplayer ervaringen. Black Ops 2, uitgebracht in 2012, was bijzonder populair en innovatief met zijn vertelling en meeslepende gameplay. Het mogelijke vervolg op Black Ops 2 zou dan ook grote verwachtingen scheppen onder de trouwe fanbasis. Gezien de serie bekend staat om zijn jaarlijkse releases, houdt de community de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, hopend op bevestiging en details over deze nieuwe titels.



Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Mr. Bison Mr. Bison commented on: 2023-12-20 11:18:09
Jumping back into the future with 'Saturn' feels like a bold move for the Black Ops series, especially after the mixed feelings around futuristic entries in the past. It's kinda cool to hear they're embracing fan feedback and keeping the Zombies alive—here's hoping they strike the right balance with the old-school 'pick 10' system and the fresh tweaks to player movement.
Bekijk meer artikelen