Quantcast
Antony Starr onthult Homelanders bizarre melkobsessie
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Antony Starr onthult Homelanders bizarre melkobsessie

Jul 03, 2024 10:55 AM

Antony Starr, de acteur achter Homelander in de populaire serie "The Boys," heeft onthuld waarom zijn personage zo dol is op melk. In een interview onthulde hij dat het melkfetisjisme van Homelander oorspronkelijk voortkwam uit scenario's waarin zijn personage jaloers was op een baby tijdens het borstvoeden. Dit vreemde, maar humoristische element is sindsdien een terugkerend thema geworden in de show. Volgens Starr was het de bedoeling om iets geks en memorabels toe te voegen aan het personage, en de fans hebben het omarmd. De show, die in mei is verlengd voor een vijfde en laatste seizoen, zal dus nog een laatste keer de melkgrappen uitmelken.

Waarom drinkt Homelander zoveel melk in "The Boys"?

Homelander's melkfetisj is ontstaan doordat hij jaloers was op een baby die borstvoeding kreeg. Dit bizar en grappig element werd een terugkerend thema in de serie en biedt een komische noot naast de grimmige gebeurtenissen.

"The Boys" is een serie die gebaseerd is op de gelijknamige stripboeken en biedt een duistere kijk op superhelden. In de wereld van "The Boys" zijn superhelden corrupt en immoreel, hetgeen leidt tot veel geweld en satire. Homelander, een van de centrale personages, is een verijdeling van Superman, maar dan met een sinistere en egoïstische aard. De serie valt op door zijn unieke benadering en het blootleggen van de schaduwzijden van heldendom.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-03 11:24:02
Homelander's milk obsession is such a bizarre yet genius touch – it humanizes him in a twisted way, making his psychotic tendencies even more unsettling. It's a brilliant example of how The Boys balances humor and darkness to keep the characters and storyline engaging.
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-03 11:18:02
Antony Starr's explanation of Homelander's milk obsession adds a fascinating layer to an already complex character. It's these quirky details that provide much-needed comic relief in the otherwise intense and dark universe of The Boys.
N3rdo N3rdo commented on: 2024-07-03 11:06:03
Homelander's milk obsession is such a bizarre yet brilliant touch that adds layers to his twisted character, mixing dark humor with his menacing persona. It's these kinds of quirky details that make The Boys stand out in the sea of superhero shows
Bekijk meer artikelen