Quantcast
Apex Legends Battle Pass Wijzigingen Laten Fans Woedend Achter
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Apex Legends Battle Pass Wijzigingen Laten Fans Woedend Achter

Jul 08, 2024 7:50 PM

Het nieuwe Apex Legends seizoen 22 introduceert veranderingen in de Battle Pass-structuur, die spelers verdelen. EA en Respawn Entertainment passen de Battle Pass aan, waarbij deze nu in twee delen wordt gesplitst van elk 60 niveaus. Voorheen bestond de Battle Pass uit 110 niveaus voor alle beloningen, inclusief een Reactive Weapon en een Reactive Weapon Variant. Vanaf seizoen 22 zijn er twee passen – elk deel bevat één Reactive Weapon. Spelers kunnen de Battle Pass niet langer kopen met Apex Coins, maar moeten nu $10 per deel betalen. Deze wijziging zorgt voor dubbele seizoensbeloningen, maar vereist ook meer betaling. De Premium+ Battle Pass kost nu $19.99 en biedt extra beloningen zoals Premium+ Legendary Character Skin Variants. Deze veranderingen zullen vanaf volgende maand ingaan, maar hebben tot nu toe voor negatieve reacties gezorgd binnen de Apex Legends-community.

nKunnen spelers de Battle Pass nog met Apex Coins kopen? n

Nee, vanaf seizoen 22 kunnen spelers de Battle Pass niet meer met Apex Coins kopen. Ze moeten nu $10 per deel betalen.

Apex Legends werd uitgebracht in 2019 en is een succesvolle battle royale-game geworden, ontwikkeld door Respawn Entertainment en uitgegeven door Electronic Arts. De game heeft een uitbreidend aantal speelbare Legends, wapens, en speelmodi en blijft evolueren om de spelersgemeenschap te voorzien van nieuwe ervaringen.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen