Quantcast
Batman: Caped Crusader: Verrassende Stemmen voor Gordon en Alfred
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Batman: Caped Crusader: Verrassende Stemmen voor Gordon en Alfred

Jul 02, 2024 4:00 PM

De nieuwe animatieserie Batman: Caped Crusader wordt op 1 augustus uitgebracht op Prime Video, en de stemacteurs voor iconische personages zijn onthuld. Hamish Linklater zal Batman/Bruce Wayne inspreken, terwijl Christina Ricci Catwoman/Selina Kyle tot leven brengt. Andere opmerkelijke stemmen zijn Jamie Chung als Harley Quinn/Harleen Quinzel en Diedrich Bader als Two-Face/Harvey Dent. Deze serie speelt zich af in de begindagen van Batman's carrière, waar hij bondgenoten en vijanden ontmoet binnen de politie van Gotham City.

Uitvoerend producent James Tucker heeft gemeld dat Caped Crusader voelt als een ensemble stuk, met extra focus op belangrijke secundaire personages zoals Alfred, de Gordons en Montoya. Dit geeft hen een grotere rol binnen het verhaal. De serie zal ook nieuwe interpretaties bevatten van bekende schurken uit de Batman-franchise zoals Clayface, Penguin en Firebug.

Wie zijn de uitvoerende producenten van Batman: Caped Crusader?n

De uitvoerende producenten van Batman: Caped Crusader zijn Bruce Timm, James Tucker, J.J. Abrams, Matt Reeves, Ed Brubaker, Daniel Pipski, Rachel Rusch Rich en Sam Register.

De serie Batman: Caped Crusader borduurt voort op de rijke geschiedenis van Batman in de media. Batman debuteerde voor het eerst in Detective Comics #27 in 1939, gecreëerd door Bob Kane en Bill Finger. Door de jaren heen heeft Batman talloze aanpassingen gehad in films, tv-series en videogames. Een van de meest geliefde animatieseries was Batman: The Animated Series uit de jaren ‘90, die geldt als een cultureel en artistiek hoogtepunt voor de franchise. Batman: Caped Crusader belooft deze erfenis voort te zetten met een frisse kijk op het iconische personage en zijn wereld.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen