Quantcast
Battlefield 3, 4 en Hardline stopgezet op Xbox 360 en PS3 deze maand
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Battlefield 3, 4 en Hardline stopgezet op Xbox 360 en PS3 deze maand

Jul 03, 2024 11:55 AM

EA heeft aangekondigd dat Battlefield 3, Battlefield 4 en Battlefield: Hardline op 31 juli 2024 worden verwijderd uit de digitale winkels van Xbox 360 en PlayStation 3. Dit komt vooruitlopend op het afsluiten van de servers voor deze consoles op 7 november 2024. Hierdoor zullen multiplayer-modi niet langer speelbaar zijn, hoewel eigenaren van fysiek of digitaal gekochte exemplaren de singleplayer-modus kunnen blijven spelen. DLC zal ook vanaf 31 juli niet meer te koop zijn. De servers van de PC-versies, evenals die voor de Xbox One en PlayStation 4, blijven ongewijzigd. Dit markeert het einde van een tijdperk voor deze populaire multiplayer shooters.

Wanneer wordt Battlefield 3, 4 en Hardline verwijderd van Xbox 360 en PlayStation 3?

Battlefield 3, Battlefield 4 en Battlefield: Hardline worden op 31 juli 2024 verwijderd uit de digitale winkels van Xbox 360 en PlayStation 3.

Battlefield 3 vierde onlangs zijn 13e verjaardag en staat bekend om zijn indrukwekkende multiplayer-ervaring, die veel van de tekortkomingen van het spel compenseert. Battlefield 4 was de eerste release voor PlayStation 4 en Xbox One en Battlefield: Hardline introduceerde een innovatieve politie en boeven setting. Deze spellen hebben in de loop der jaren een aanzienlijke fanbase opgebouwd en hun verwijdering markeert een emotioneel moment voor veel gamers wereldwijd.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen