Quantcast
Beastars seizoen 3 in twee delen, op Netflix in december 2024
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Beastars seizoen 3 in twee delen, op Netflix in december 2024

Jul 04, 2024 4:17 PM

Het derde en laatste seizoen van de anime Beastars wordt opgesplitst in twee delen, waarbij het eerste deel in december 2024 op Netflix te zien zal zijn. Deze onthulling werd gedaan tijdens de Anime Expo, de grootste anime conventie in de VS. Netflix gaf een teaser waarin ze vertelden dat Legoshi, de protagonist, zich een weg zal moeten banen door een wereld vol dreigend gevaar in dit laatste hoofdstuk. Beastars speelt zich af in een wereld waar carnivoren en herbivoren moeite hebben om vreedzaam samen te leven. De serie volgt de zachtaardige wolf Legoshi terwijl hij worstelt met zijn carnivorische instincten en een opbloeiende romance met een konijn genaamd Haru. Naast Legoshi's verhaal is er ook een misdaaddrama verweven in deze anime, wat de machtsstrijd en klassenverschillen in de samenleving benadrukt. Deze unieke mix van actie en drama in combinatie met de uitmuntende 3D CG animatie heeft ervoor gezorgd dat Beastars zich onderscheidt van andere anime.

Wanneer komt het tweede deel van Beastars seizoen 3 op Netflix?n

De exacte releasedatum voor het tweede deel van Beastars seizoen 3 is nog niet bekendgemaakt. Hou de officiële aankondigingen van Netflix in de gaten voor meer informatie.

Beastars, gecreëerd door Paru Itagaki, debuteerde voor het eerst in 2020 op Netflix en is geanimeerd door Studio Orange, bekend van Trigun Stampede en Land of the Lustrous. De serie is geprezen om zijn gebruik van CGI en traditionele animatie, wat een unieke kijkervaring biedt. Beastars' tweede seizoen werd zeer gewaardeerd door critici, waaronder IGN, dat een 9/10 beoordeling gaf en de perfecte balans tussen actie en drama prees.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Rolling R!ck Rolling R!ck commented on: 2024-07-04 18:12:03
Man, it's wild to think that Beastars is wrapping up soon The promise of juicier drama and Legoshi's inner battle sounds like it's gonna be a real emotional ride – can't wait to see how Studio Orange nails it with that top-notch 3D animation again.
Mr. Bison Mr. Bison commented on: 2024-07-04 18:06:03
The final season of Beastars dropping in December 2024 is epic news Can't wait to see how Legoshi's journey wraps up, especially with that slick 3D animation from Studio Orange—talk about pushing the boundaries of anime
N3rdo N3rdo commented on: 2024-07-04 17:54:03
Man, Beastars hitting us with that double release for its final season Can't wait to see how Legoshi's story wraps up with all that drama and killer animation by Studio Orange.
Bekijk meer artikelen