Quantcast
Blade Runner 2099: Geheim Plot, Sterrencast Onthuld
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Blade Runner 2099: Geheim Plot, Sterrencast Onthuld

Jul 02, 2024 3:57 PM

De aankomende Blade Runner 2049 vervolgserie, Blade Runner 2099, heeft zijn cast voltooid en is begonnen met filmen. Enkele maanden geleden werd gemeld dat Michelle Yeoh (bekend van Everything Everywhere All at Once) de hoofdrol zal spelen, en sindsdien zijn er meer namen toegevoegd zoals Hunter Schafer (Euphoria). De serie blijft voorlopig stil over plotdetails, al weten we dat Yeoh een personage genaamd Olwen zal spelen, een replicant aan het einde van haar leven. Andere opmerkelijke castleden zijn onder andere Dimitri Abold, Lewis Gribben, en Katelyn Rose Downey. Hoewel de serie nog veel geheim houdt, weten we dat het plaatsvindt na Blade Runner 2049 en de eerste televisiebewerking van de franchise zal zijn. De opnames vinden momenteel plaats in Praag. Annapurna Interactive maakte vorig jaar ook bekend dat ze werken aan een Blade Runner game, Blade Runner 2033: Labyrinth, wat zich afspeelt tussen de originele Blade Runner en 2049.

Wanneer kunnen we meer details verwachten over Blade Runner 2099?n

Hoewel er nog geen specifieke datum bekend is, zijn de opnames al begonnen. Het is waarschijnlijk dat meer informatie zal volgen naarmate de productie vordert, mogelijk later dit jaar of begin volgend jaar.

Blade Runner 2049, de voorganger van deze nieuwe serie, verdiept zich in de toekomst van kunstmatige intelligentie en de ethische vraagstukken rondom replicanten. Het werd goed ontvangen vanwege zijn visuele pracht en diepgang in verhaalvertelling. Blade Runner 2099 heeft de taak om deze erfenis voort te zetten en nog dieper in te gaan op de thema's van menselijkheid en technologie.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Rolling R!ck Rolling R!ck commented on: 2024-07-02 16:06:03
Blade Runner 2099 is shaping up to be a must-watch with Michelle Yeoh leading a stellar cast and bringing the rich, dystopian universe to TV for the first time. I'm stoked to see how this series bridges the gap between the original films and explores new narratives in the Blade Runner saga.
Bekijk meer artikelen