Quantcast
Capcom stopt met Exoprimal-updates een jaar na lancering
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Capcom stopt met Exoprimal-updates een jaar na lancering

Jul 05, 2024 11:27 AM

Capcom heeft aangekondigd dat er geen nieuwe content meer komt voor hun coöperatieve dinosaurus-mech spel Exoprimal, slechts een jaar na de lancering. Ondanks updates en crossovers met andere Capcom franchises, heeft het spel niet de verwachte populariteit gehaald, met slechts 66 gelijktijdige spelers op SteamDB. Vanaf nu zal Exoprimal doorgaan met een cyclus van seizoen 1 tot 4, waarbij eerder uitgebrachte content wordt gerecycled. Alle spelmodi blijven beschikbaar en bots worden toegevoegd als je alleen speelt.

Waarom is Capcom gestopt met nieuwe content voor Exoprimal?n

Capcom heeft besloten te stoppen met nieuwe content voor Exoprimal omdat het spel niet de verwachte populariteit en spelersaantallen heeft gehaald, ondanks verschillende updates en crossovers.

Exoprimal werd in 2022 aangekondigd als een nieuw IP van Capcom. De game lanceerde in juli 2023 en trok meer dan een miljoen spelers aan, wat door Capcom als een positief teken werd gezien. Desondanks staat Exoprimal niet op de lijst van Capcom's bestverkochte titels, wat betekent dat het minder dan een miljoen exemplaren heeft verkocht. Het spel was inclusief Game Pass beschikbaar gesteld, wat hielp om spelers aan te trekken maar niet genoeg was om langdurige betrokkenheid te behouden.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen