Quantcast
Capcom Wijst Originele Stem van Frank West af voor Dead Rising Remaster
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Capcom Wijst Originele Stem van Frank West af voor Dead Rising Remaster

Jul 02, 2024 11:54 AM

Capcom heeft aangekondigd dat de Dead Rising Deluxe Remaster zal worden uitgebracht op 18 september 2024. Deze remaster brengt het klassieke zombiegame terug met verbeterde 4k-graphics en 60 frames per seconde ondersteuning, draaiend op de RE Engine. Ook zijn er kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd zoals een geoptimaliseerde interface en autosave functionaliteit. Opvallend is dat de originele stemacteur van Frank West, Terence J. Rotolo, niet is gevraagd om terug te keren voor deze remaster. Rotolo deelde op Instagram dat hij niet benaderd is door Capcom om zijn rol opnieuw op te nemen. Deze beslissing ligt volgens hem bij de producenten.

Waarom is de originele stemacteur van Frank West niet teruggekeerd voor de Dead Rising Deluxe Remaster?

Volgens Terence J. Rotolo, de originele stemacteur van Frank West, is hij niet benaderd door Capcom voor de remaster. De reden hiervoor blijft onbekend en ligt volgens hem bij de producenten.

Dead Rising, oorspronkelijk uitgebracht in 2006, is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Capcom. Spelers nemen de rol aan van Frank West, een fotojournalist gevangen in een winkelcentrum vol zombies. Het spel staat bekend om zijn sandbox-gameplay en het gebruik van alledaagse voorwerpen als wapens. De Deluxe Remaster belooft de klassieker naar moderne standaarden te tillen met visuele en functionele verbeteringen.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen