Quantcast
Chris Pratt Wil Deel Uitmaken van James Gunns DC Universum
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Chris Pratt Wil Deel Uitmaken van James Gunns DC Universum

Jul 01, 2024 2:41 PM

Marvel-ster Chris Pratt heeft aangegeven dat hij graag zou toetreden tot het DCU na een recent bezoek aan de set van Superman met James Gunn. Pratt, bekend van zijn rol als Star-Lord in Guardians of the Galaxy, vertelde TMZ dat hij openstaat voor een rol in het DCU, hoewel hij niet weet welke rol hij zou spelen. Gunn deelde eerder een foto van Pratt van de Superman set op Instagram, wat speculatie veroorzaakte over een mogelijke toekomstige rol. Pratt vertelde dat hij zich gezegend voelt voor elke kans en het aan de fans en Gunn overlaat om te beslissen welke rol het zou worden.

Komt er een crossover tussen het MCU en DCU?n

Er bestaat een grotere kans op een crossover tussen het Marvel Cinematic Universe (MCU) en het DC Universe (DCU), vooral nu James Gunn beide franchise overspant. Gunn heeft gezegd dat hij prioriteit geeft aan het vinden van de juiste acteurs voor elke rol, ongeacht hun vorige betrokkenheid bij andere studio's.

Chris Pratt maakte zijn debuut als Peter Quill, ook bekend als Star-Lord, in de Marvel Cinematic Universe in 2014 met Guardians of the Galaxy, geregisseerd door James Gunn. Hij keerde terug voor de vervolgen in 2017 en 2023, en speelde ook in Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en Thor: Love and Thunder. Met Gunn nu aan het roer van het DCU, is het mogelijk dat we meer herkenbare gezichten uit Marvel zullen zien overstappen naar DC-projecten.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen