Quantcast
City Skylines 2 Uitgesteld op Console Vanwege Grote Problemen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

City Skylines 2 Uitgesteld op Console Vanwege Grote Problemen

Jul 08, 2024 1:44 PM

Het is weer slecht nieuws voor Cities Skylines 2, aangezien de consoleversie opnieuw op onbepaalde tijd is uitgesteld. Uitgever Paradox heeft aangegeven dat de consoleversie nog niet voldoet aan de stabiliteits- en prestatiedoelen, waardoor de geplande release in oktober 2024 niet haalbaar is. De game, die in oktober 2023 op pc via Steam werd gelanceerd, kampte vanaf het begin met verschillende problemen. Colossal Order, de ontwikkelaar van de game, had spelers al een week voor de release gewaarschuwd voor prestatieproblemen.

nWaarom is Cities Skylines 2 voor consoles uitgesteld? n

De prestaties en stabiliteit van de game voldoen nog niet aan de gestelde doelen, waardoor het niet mogelijk is om de game in oktober 2024 uit te brengen zoals eerder gepland.

De oorspronkelijke Cities Skylines werd uitgebracht in 2015 en werd snel een van de populairste city-building games. Het succes van het eerste deel legde de lat hoog voor Cities Skylines 2. Hoewel het tweede deel ambitieuze verbeteringen en uitbreidingen beloofde, bleek het moeilijker te realiseren dan verwacht. De lancering van Cities Skylines 2 op pc werd gekenmerkt door prestatieproblemen, en de game werd door IGN beoordeeld met een 6/10. Ondanks deze problemen blijft de ontwikkelaar werken aan updates om de spelervaring te verbeteren.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen