Quantcast
College Football 25 Road to Glory Mode Onthuld in Diepgaande Kijk
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

College Football 25 Road to Glory Mode Onthuld in Diepgaande Kijk

Jul 11, 2024 3:00 PM

EA Sports heeft de nieuwe Road to Glory-modus voor College Football 25 onthuld. Deze modus, geïntroduceerd als Race for the Heisman in NCAA Football 06, laat spelers een karakter creëren en streven naar grootse prestaties zoals het winnen van de Heisman Trophy. Spelers kunnen kiezen uit vijf posities: QB, HB, WR, MLB en CB en moeten hun academische en fysieke staat beheren. Belangrijke elementen zijn Mental Ability, Archetype en de Wear & Tear-systeem. Daarnaast spelen relaties met coaches en teamgenoten een rol. Spelers kunnen NIL-deals en Transfer Portal gebruiken om hun status te verbeteren en na het derde jaar te transfereren naar Madden NFL 25. De game is beschikbaar voor PS5 en Xbox Series X en S vanaf 16 juli voor pre-orders en 19 juli voor andere gebruikers.

nWanneer komt College Football 25 uit en op welke platforms?

College Football 25 wordt op 16 juli 2024 gelanceerd voor pre-ordergebruikers van de Deluxe Edition of MVP Bundle, en op 19 juli 2024 voor andere gebruikers. De game is beschikbaar op PS5 en Xbox Series X en S.

n

College Football 25 bouwt voort op de rijke geschiedenis van NCAA Football-games van EA Sports, die bekend staan om hun realistische weergave van college football. De Road to Glory-modus werd voor het eerst geïntroduceerd in NCAA Football 06, en biedt sindsdien spelers de mogelijkheid om hun college-atletencarrière te simuleren en grote prestaties te bereiken, zoals het winnen van de prestigieuze Heisman Trophy.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen