Quantcast
College Football 25s modus benut NFL-sterkrachten
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

College Football 25s modus benut NFL-sterkrachten

Jul 09, 2024 3:39 PM

EA Sports heeft College Ultimate Team onthuld voor College Football 25, een spelmodus die voor het eerst geïntroduceerd werd in NCAA Football 14. In deze modus kunnen spelers hun droomteam opbouwen met echte spelers van zowel huidige als voormalige FBS-scholen. Spelers zoals Patrick Mahomes, Davante Adams, en Christian McCaffrey zijn beschikbaar, evenals studentenatleten die nu in de NFL spelen. Twee nieuwe programma’s, ICYMI en Legends, worden geïntroduceerd in het spel. Deze programma’s bevatten respectievelijk iconische momenten uit vroegere seizoenen en legendarische All-Americans. De game wordt op 19 juli gelanceerd voor PS5 en Xbox Series X/S, met vroege toegang voor pre-orders vanaf 16 juli.

Wanneer komt College Football 25 uit?

College Football 25 wordt gelanceerd op 19 juli 2024, met vroege toegang voor degenen die de Deluxe Edition of MVP Bundle pre-orderen vanaf 16 juli 2024.

College Football 25 is de nieuwste editie van de geliefde college football-reeks van EA Sports. Met verbeterde graphics en gameplay biedt deze game een realistische sportervaring. College Ultimate Team bouwt voort op de populariteit van Madden Ultimate Team, waardoor spelers kunnen genieten van het managen en samenstellen van teams met iconische en huidige spelers uit het Amerikaanse college football.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen