Quantcast
Cyberpunk 2077 multiplayer mod stijgt sterk na succesvolle test
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Cyberpunk 2077 multiplayer mod stijgt sterk na succesvolle test

Jul 08, 2024 1:52 PM

De multiplayer mod van Cyberpunk 2077 genaamd CyberMP wint aan populariteit na een succesvolle playtest waarbij 20 spelers samen door Night City konden rennen. De mod, ontwikkelt door één persoon, laat spelers de open wereld verkennen, gevechten aangaan en races houden ondanks het ontbreken van de juiste animaties en quests. YouTuber JuiceHead en anderen merkten op dat er geen lag of teleporteren van spelers was, zelfs niet tijdens een 15-player death match, wat aantoont dat de synchronisatie bijna perfect was. De mod is nog in ontwikkeling en hoewel questsupport niet wordt toegevoegd, is er nog steeds kans dat andere functies door de community worden toegevoegd na de release. Cyberpunk 2077 spelers verlangen al lang naar een multiplayer mode, wat enige hoop biedt dat de aangekondigde Cyberpunk 2077 sequel deze optie mogelijk zal bevatten.

Wanneer kunnen we de volledige release van de CyberMP mod verwachten?

Er is nog geen officiële releasedatum voor de CyberMP mod, maar gezien de positieve resultaten van de huidige playtest lijkt een volledige release mogelijk niet ver weg te zijn.

n

Cyberpunk 2077 is een action role-playing game ontwikkeld door CD Projekt Red en uitgebracht in december 2020. Het spel speelt zich af in de dystopische metropool Night City en werd berucht om zijn problematische lancering met veel bugs en technische problemen. Sindsdien heeft de ontwikkelaar hard gewerkt aan updates en verbeteringen, en de game heeft nu een trouwe fanbase. De hoop op een multiplayer mode is sinds de lancering een veelbesproken onderwerp onder spelers.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen