Quantcast
De 25-jarige droom van Ridley Scott Rhino-gevecht in Gladiator 2
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

De 25-jarige droom van Ridley Scott Rhino-gevecht in Gladiator 2

Jul 09, 2024 7:34 PM

De eerste trailer voor Gladiator 2 is eindelijk hier, en hij bevat iets waar regisseur Ridley Scott al jaren naar verlangde: een neushoorn. De langverwachte sequel belooft een actievol episch avontuur te worden, met een hernieuwd optreden van enkele iconische personages. Paul Mescal schittert als Lucius en wordt geconfronteerd met de wilde neushoorn in de arena. Naast Mescal zien we ook Pedro Pascal als Marcus Acacius en Denzel Washington als Macrinus in de trailer, die een voorproefje geeft van de spectaculaire gevechten die we kunnen verwachten. De film komt op 22 november 2024 in de bioscoop, dezelfde datum waarop ook de live-action versie van Wicked zal verschijnen. De productie van Gladiator 2 kende een aanzienlijke budgetverhoging, mede door de opname van de geavanceerde CG-neushoorn die nu eindelijk Scott's droom waarmaakt.

Wanneer komt Gladiator 2 in de bioscoop?

Gladiator 2 verschijnt op 22 november 2024 in de bioscoop.

Een klein beetje achtergrondinformatie over Gladiator: het origineel uit 2000, geregisseerd door Ridley Scott, werd een groot succes en won meerdere Oscars, waaronder "Beste Film" en "Beste Acteur" voor Russell Crowe. Het verhaal volgt Maximus Decimus Meridius, een Romeinse generaal die wraak zoekt nadat hij verraden is door de keizer's ambitieuze zoon Commodus, gespeeld door Joaquin Phoenix. De film werd geprezen om zijn intense actiescènes en sterke acteerprestaties.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen