Quantcast
De cast van de finale van de film The Boys verdeeld over de aanpassing van het einde
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

De cast van de finale van de film The Boys verdeeld over de aanpassing van het einde

Jul 11, 2024 9:13 AM

De populaire serie "The Boys" eindigt mogelijk met een film. Hoewel seizoen 4 goed ontvangen is, wordt de show beschuldigd van te veel gehechtheid aan haar personages en universum. Castleden Laz Alonso en Antony Starr uitten hun interesse in een film als afsluiting van de serie tijdens de Happy Sad Confused podcast. Alonso pitchte het idee om seizoen 5 te eindigen met een cliffhanger, gevolgd door de film, maar Eric Kripke weigert steeds. Met Amazon dat meer richting bioscoopreleases gaat, bestaat de kans dat deze adaptatie van Garth Ennis' comic nog verder uitgerekt wordt, al lijkt dat voor veel critici onnodig, gezien de serie al lang genoeg heeft geduurd.

Gaat "The Boys" eindigen met een film?

Er zijn gesprekken over een film als mogelijke afsluiting van "The Boys", maar niets is bevestigd. Veel castleden zijn enthousiast, maar showrunner Eric Kripke lijkt het idee telkens af te wijzen.

"The Boys" is gebaseerd op de gelijknamige comic van Garth Ennis en Darick Robertson, en bevat een satirische kijk op superhelden. De serie is sinds de lancering in 2019 enorm populair geworden, met meerdere spin-offs in ontwikkeling. Het verhaal draait om een groep gewone mensen die het opneemt tegen corrupte superhelden ondersteund door het machtige bedrijf Vought International.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen