Quantcast
De lancering van The First Descendant floreert ondanks aanhoudende problemen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

De lancering van The First Descendant floreert ondanks aanhoudende problemen

Jul 05, 2024 8:47 AM

Het recent gelanceerde free-to-play spel The First Descendant, ontwikkeld door Nexon, heeft een vliegende start gemaakt met een piek van 239.513 gelijktijdige spelers op Steam. Ondanks het succes zijn er echter verschillende problemen naar voren gekomen. Spelers rapporteren frame-rate problemen, gemiste Twitch drops en problemen met aangekochte items. Nexon werkt hard aan updates en heeft een tijdelijke oplossing aanbevolen voor het "mass Caliber purchase error". Een videotalk met producer Lee Beom-jun benadrukte aankomende fixes en verduidelijkte de controversiële data-verzamelingspraktijken van Nexon. Ondanks de "microtransaction hell" klachten, blijft de game populair onder gamers.

Wat zijn de meest voorkomende problemen waar spelers van The First Descendant mee te maken hebben?

De meest gerapporteerde problemen zijn frame-rate issues, het niet ontvangen van aankopen, gemiste Twitch drops en crashes, vooral op de PlayStation 5.

The First Descendant is een coöperatieve looter shooter die gratis te spelen is. Ontwikkeld door Nexon, richt het spel zich op gezamenlijke gameplay en biedt het spelers de mogelijkheid om items te verdienen en te kopen met in-game valuta. De grote initiële populariteit wijst op een sterke aantrekkingskracht, ondanks de huidige technische en logistieke problemen. De game heeft ook kritiek gekregen voor zijn agressieve microtransacties en ondoorzichtige data-verzamelingsbeleid.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen