Quantcast
De ongelimiteerde framerate van Zenless Zone Zero laat je pronken bij vrienden
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

De ongelimiteerde framerate van Zenless Zone Zero laat je pronken bij vrienden

Jul 02, 2024 2:54 PM

Goed nieuws voor gamers: Zenless Zone Zero krijgt een onbeperkte frame rate. Dus, als je een high-end PC hebt met een 4090 GPU en RGB-verlichting, kun je deze mobiele game op maximale prestatie spelen. Zodra het spel op 4 juli uitkomt, hoef je alleen maar naar de instellingen te gaan, het tabblad grafische instellingen te selecteren, naar de aangepaste sectie te scrollen en de FPS-optie te kiezen. Hoewel je kunt kiezen voor 30 of 60 FPS, zullen de echte winnaars voor de onbeperkte FPS-optie gaan en hun PC de vrije loop laten.

Waarom zou je dat willen? Zenless Zone Zero is een stijlvolle anime actiegame met snelle gevechten. Bij een onbeperkte FPS zie je elk detail van de actie, vooral met de grafische kwaliteit op het hoogste niveau. Nodig je vrienden uit en laat ze genieten van deze mobiele game in topkwaliteit. Helaas voor mobiele en console spelers blijven ze vastzitten aan beperkte instellingen. Misschien kiezen ze de volgende keer verstandig voor een krachtige PC.

Ben je enthousiast om de game te testen? Je kunt hem nu alvast pre-loaden om voorbereid te zijn op de releasedatum van Zenless Zone Zero.

Hoe kan ik de onbeperkte frame rate inschakelen in Zenless Zone Zero?

Ga naar de instellingen, selecteer het tabblad grafische instellingen, scroll naar de aangepaste sectie en kies de onbeperkte FPS-optie.

Zenless Zone Zero is ontwikkeld door HoYoVerse, hetzelfde team achter het populaire Genshin Impact. Dit nieuwe spel brengt een dystopische stedelijke fantasiewereld en belooft hetzelfde niveau van detail en boeiende gameplay die fans gewend zijn van HoYoVerse-titels. Zenless Zone Zero biedt een verfrissende mix van snelle actie en strategische gevechten, waarmee het zich onderscheidt van andere mobiele games.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
N3rdo N3rdo commented on: 2024-07-02 15:06:02
Zenless Zone Zero's uncapped frame rate is a sweet upgrade for gamers with beastly rigs—expect buttery smooth visuals that'll make its dynamic combat even more exhilarating. Props to HoYoverse for continuously upping their game; can't wait to dive into this futuristic urban adventure
Bekijk meer artikelen