Quantcast
De schokkende reden waarom de One Piece anime opnieuw wordt gemaakt
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

De schokkende reden waarom de One Piece anime opnieuw wordt gemaakt

Jul 03, 2024 9:07 AM

De anime One Piece krijgt een remake op Netflix dankzij Wit Studio, maar de reden hiervoor is enigszins komisch. Sommige kijkers vinden het lastig om oudere anime-series te bekijken vanwege hun 4:3-beeldformaat, terwijl nieuwe series voornamelijk in breedbeeld worden uitgezonden. Takeshi Wada van Production I.G. heeft in een interview aangegeven dat technologische innovaties en de voorkeur voor breedbeeldformaten jongere kijkers mogelijk ontmoedigen om oudere shows te bekijken. Ondanks de twijfels over deze redenering, heeft Wit Studio de zegen van het originele animatiestudio Toei Animation gekregen voor deze remake. Terwijl we wachten op de releasedatum, kun je de originele serie op Netflix bekijken.

Waarom krijgt de One Piece anime een remake?

De remake van One Piece wordt gemaakt omdat jongere kijkers mogelijk moeite hebben om oudere anime-series in het 4:3-beeldformaat te bekijken, terwijl moderne shows voornamelijk in breedbeeld zijn.

One Piece, een van de meest succesvolle en langlopende anime-series ooit, vertelt het verhaal van Monkey D. Luffy en zijn crew, de Straw Hat Pirates, terwijl ze de Grand Line afvaren op zoek naar de ultieme schat, One Piece. De serie is gebaseerd op de manga van Eiichiro Oda en heeft wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd. De anime, die in 1999 begon, heeft talloze episodes en films voortgebracht en blijft populair onder zowel oudere als jongere generaties.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Rolling R!ck Rolling R!ck commented on: 2024-07-03 09:18:03
Man, it's wild to see One Piece getting a modern facelift with Wit Studio and Toei Animation teaming up. If it means drawing in a new generation while keeping the OG vibe, that's an adventure worth embarking on
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-03 09:12:03
It's cool to see Wit Studio bring One Piece to a fresh audience, but I hope they keep the original charm that made it a classic. Modernizing it for new viewers is great, just as long as they respect the essence that fans love.
Bekijk meer artikelen