Quantcast
Delta emulator voegt iPadOS-ondersteuning toe, verwijdert BIOS-bestanden
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Delta emulator voegt iPadOS-ondersteuning toe, verwijdert BIOS-bestanden

Jul 11, 2024 6:17 PM

De populaire Nintendo-emulator Delta heeft een grote update gekregen, met volledige iPadOS-ondersteuning en diverse verbeteringen. Met Delta versie 1.6 kunnen gebruikers nu GameBoy, NES, Sega Genesis, SNES, N64 en Nintendo DS-spellen fullscreen spelen op een iPad. De update introduceert ook nieuwe controllerskins voor de iPad en maakt het mogelijk om meerdere vensters tegelijk te gebruiken dankzij Stage Manager en Split View. iPhone-gebruikers profiteren ook van deze update, met betere DS-emulatie en verbeterde gamecompatibiliteit. Daarnaast is de noodzaak om BIOS-bestanden te zoeken voor DS-emulatie verwijderd. In de EU kan de update nu via AltStore PAL worden gedownload, terwijl andere regio's nog even moeten wachten.

Kan ik Delta gebruiken op een iPhone en iPad tegelijkertijd?

Ja, met de nieuwe Handoff-functie kun je naadloos schakelen tussen een iPhone en een iPad en verder spelen waar je was gebleven. Dit wordt ook ondersteund op Apple Silicon Macs via de Mac App Store.

Delta, ontwikkeld door Riley Testut, is een van de meest populaire emulatie-apps voor Apple-apparaten sinds de veranderingen in het beleid van Apple waardoor retro game-emulators gemakkelijker beschikbaar zijn via de App Store. Delta ondersteunt een breed scala aan klassieke spelconsoles en heeft een trouwe schare fans door de gebruiksvriendelijke interface en de continue updates die nieuwe functies en verbeteringen bieden. De nieuwste update, versie 1.6, benadrukt de inzet van het team om de gebruikerservaring op iPads te optimaliseren en nieuwe functies zoals Handoff toe te voegen, waardoor gamers nog meer flexibiliteit hebben in hoe en waar ze hun favoriete retro games spelen.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen