Quantcast
Destiny 2 Jaar 11: Bungie Laat Lineaire Verhaallijn Los
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Destiny 2 Jaar 11: Bungie Laat Lineaire Verhaallijn Los

Jun 30, 2024 2:20 PM

Bungie's populaire shooter Destiny 2 staat op het punt grote veranderingen door te voeren in Jaar 11. In plaats van de gebruikelijke lineaire verhalen, zal de focus liggen op wereldopbouw en zelfstandige episodes. Dit betekent dat spelers geen uitgebreide voorkennis nodig hebben om van de nieuwe content te genieten. Bungie heeft plannen onthuld die de elementen van Jaar 10 gebruiken als katalysator voor wat er volgt. Hoewel er geen directe aanwijzingen zijn voor een Destiny 3, wordt een project met de naam Codename Frontiers genoemd, gepland voor 2025. Assistant game director Robbie Stevens geeft aan dat het nieuwe verhaalformaat makkelijker toegankelijk zal zijn en dat er "grote plannen" zijn voor de toekomst van Destiny 2.

Wat betekent "wereldopbouw" in het kader van Destiny 2?

Wereldopbouw verwijst naar het creëren en uitbreiden van de spelwereld. Dit houdt in dat de ontwikkelaars nieuwe locaties, personages en lore toevoegen om de spelervaring te verrijken, zonder zich strikt te houden aan een lineair verhaal. Hierdoor kunnen spelers meer vrijheid ervaren in hoe ze de wereld verkennen en de verhalen beleven.

Destiny 2, uitgebracht door Bungie, is een actie-RPG en first-person shooter die oorspronkelijk in 2017 verscheen. Het spel staat bekend om zijn uitgebreide wereld, dynamische gameplay en rijke lore. De overstap naar niet-lineaire, episodische content is een spannende ontwikkeling voor fans, aangezien het nieuwe mogelijkheden biedt voor verhaalvertelling en betrokkenheid.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-06-30 15:00:05
Looks like Bungie is gearing up to keep Destiny 2 fresh by embracing more flexible storytelling. The shift to standalone Episodes could be a game-changer, making it easier for new players to dive in while expanding the game's universe in exciting ways.
Stimpy Stimpy commented on: 2024-06-30 14:42:02
I'm excited to see how Destiny 2's shift towards world-building and standalone Episodes will change the gameplay experience. It's a smart move by Bungie to make the game more accessible while keeping long-time players engaged with deeper universe expansions.
Mr. Bison Mr. Bison commented on: 2024-06-30 14:36:03
It's awesome to see Bungie pushing the boundaries with Destiny 2 by opting for more flexible, world-building experiences. This shift in approach should keep things fresh and entice both new and returning players, which is always a win for the community
Bekijk meer artikelen