Quantcast
Diablo 4: Bazen Oproepen Vereenvoudigd, Getemperde Affixen Verduidelijkt
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Diablo 4: Bazen Oproepen Vereenvoudigd, Getemperde Affixen Verduidelijkt

Jul 09, 2024 2:22 PM

In Diablo 4 heeft patch 1.4.4 een aantal belangrijke updates gebracht die spelers zeker zullen waarderen. De verkoop van materialen voor baas-gevechten, zoals Blackened Femur, Gurgling Head en Trembling Hand, is nu winstgevender geworden met een aanzienlijke verhoging van de beloning tot 50.000 goud. Ook de prijs van Stygian Stones is verhoogd naar 150.000 goud. Daarnaast zijn de drop rates van Elixers verlaagd en vernieuwde iconen toegevoegd voor de Tempered affixes om categorieën duidelijker te maken. Deze veranderingen zorgen ervoor dat het spelen van Diablo 4 intuïtiever en lonender wordt terwijl we wachten op Season 5.

Wat zijn de belangrijkste veranderingen in patch 1.4.4 van Diablo 4?

De belangrijkste veranderingen in patch 1.4.4 van Diablo 4 zijn de verhoogde verkoopwaarden van boss summoning items (tot wel 150.000 goud voor Stygian Stones), de verbeterde drop rates van Tempering Manuals, en de verlaging van de Elixir drop rates.

Diablo IV is een actie-rollenspel ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Het is het vierde hoofddeel in de Diablo-serie en speelt zich af in de duistere fantasiewereld van Sanctuary, waar spelers het opnemen tegen hordes vijanden en enorme eindbazen. Het spel bouwt voort op de succesvolle formule van zijn voorgangers met meer diepgang en complexe karakterontwikkeling.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Mr. Bison Mr. Bison commented on: 2024-07-09 14:36:03
These changes in the latest Diablo 4 patch seem like a solid step forward, especially with the increased Gold value for boss summoning items—it definitely makes the grind feel more rewarding. The tweaks to the Tempering and Elixir drops show that Blizzard is listening to player feedback and fine-tuning the experience accordingly.
Bekijk meer artikelen