Quantcast
Dont Nod stelt opvolger van Life is Strange uit om oprechte reden
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Dont Nod stelt opvolger van Life is Strange uit om oprechte reden

Jun 28, 2024 9:51 AM

Don't Nod heeft aangekondigd dat de release van hun nieuwe game, Lost Records: Bloom & Rage, is uitgesteld tot begin 2025. Dit uitstel is vanwege de aanstaande release van Life is Strange: Double Exposure, het vijfde deel in de populaire franchise. Don't Nod wil voorkomen dat de aandacht van fans verdeeld wordt tussen beide games. De CEO van Don't Nod, Oskar Guilbert, benadrukt dat ze beide games de ruimte willen geven om succesvol te zijn. Lost Records: Bloom & Rage belooft elementen te bevatten zoals queer romance en bovennatuurlijke aspecten, vergelijkbaar met Life is Strange.

Waarom heeft Don't Nod ervoor gekozen om Lost Records: Bloom & Rage uit te stellen?n

Don't Nod heeft besloten om Lost Records: Bloom & Rage uit te stellen om te voorkomen dat de aandacht van fans verdeeld wordt tussen deze game en de aankomende release van Life is Strange: Double Exposure. Hiermee willen ze beide games de ruimte geven om te schitteren.

Life is Strange: Double Exposure keert terug naar de roots van de serie met de originele protagonist Max Caulfield. Dit deel is gepland voor oktober 2024 en kan oude fans terugtrekken die de recente anthologische releases hebben overgeslagen. Don't Nod, als originele bedenker van de franchise, blijft actief betrokken ondanks het feit dat Deck Nine nu verantwoordelijk is voor de uitvoering van de serie. Dit onderstreept het sterke erfgoed en de samenwerking binnen de Life is Strange-serie.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
N3rdo N3rdo commented on: 2024-06-28 10:06:05
Delaying Lost Records: Bloom & Rage to give Life is Strange: Double Exposure room to breathe is a smart move by Don't Nod. Fans will appreciate the dedicated time to dive deep into each narrative, plus the nostalgic '90s setting in Lost Records sounds like an awesome twist.
Bekijk meer artikelen