Quantcast
Door fans gemaakte The Bear-game lijkt op een PS2-hersteldroom.
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Door fans gemaakte The Bear-game lijkt op een PS2-hersteldroom.

Jul 01, 2024 6:05 PM

De release van The Bear Season 3 is een week geleden gebeurd, en om dit te vieren hebben Michael Kandel en Joe Miciak een geanimeerde video gemaakt onder hun Hotel Art Thief-banner. Deze video, die een nep-videogame van The Bear voorstelt, lijkt op een nachtmerrie achtige PS2-game. De video bevat alles wat fans van de show waarderen, zij het op een absurde manier met zwevende hoofden, uitmuntende stemacteurs, en minigames zoals roken en voeren. Een van de opvallende momenten is wanneer het losgeslagen hoofd van Jamie Lee Curtis dichterbij komt terwijl ze "Dinner for mother" zegt.

De video is gevuld met momenten waar fans om kunnen lachen, waaronder een cover van Radiohead's "Let Down" die speelt terwijl je Chicago honden afweert in je restaurant. Terwijl het duo Kandel en Miciak grote fans zijn van de show, is de video niet bedoeld om speelbaar te zijn. Hun doel was om de stressvolle sfeer van The Bear te combineren met een relaxte spelervaring, vergelijkbaar met games zoals Cooking Mama of Overcooked.

Zal er ooit een speelbare versie van The Bear The Game komen?

Op dit moment is er geen plan om een speelbare versie van The Bear The Game te maken. De video was bedoeld als een creatieve sketch en niet als een echte game. Echter, het duo overweegt wel om aspecten van videogame storytelling toe te voegen aan hun live sketches.

The Bear, een populaire dramaserie over de hectische wereld van restaurants, heeft al veel succes gekend op FX en Hulu. Het verhaal volgt Carmy en Syndey terwijl zij proberen enkele van de heerlijkste gerechten van Chicago te bereiden. De mix van intense keukenmomenten en persoonlijke banden heeft de show meteen populair gemaakt bij zowel kijkers als critici.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-01 19:12:03
It's a bummer that The Bear video game isn't actually playable, but props to Kandel and Miciak for nailing that nostalgic PS2 vibe. It's cool to see how they captured the chaotic energy of the show while blending it with gaming humor and aesthetics.
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-01 19:00:05
Michael Kandel and Joe Miciak have totally nailed the nostalgic PS2 vibe with their parody of The Bear. It's a bummer the game isn't playable, but the video alone is a hilarious and creative tribute to the stress-filled kitchen chaos of the show.
Miss Peachy Miss Peachy commented on: 2024-07-01 18:54:02
It's such a clever twist to see The Bear reimagined through a nostalgic PS2 lens; the quirky, surreal elements really capture the controlled chaos of the show. Even though it's not a playable game, the creativity and homage to past gaming eras make it a delightful treat for fans.
Bekijk meer artikelen