Quantcast
Dragon Age: Veilguard Volledige Naaktheid BioWare Laat Fans Gissen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Dragon Age: Veilguard Volledige Naaktheid BioWare Laat Fans Gissen

Jul 11, 2024 12:12 PM

Dragon Age: The Veilguard staat op het punt om BioWare's karakteristieke romantische elementen naar een geheel nieuw niveau te tillen. De game zal topless naaktheid bevatten in de karaktercreator, waardoor spelers hun versie van protagonist Rook nog gedetailleerder kunnen aanpassen. Veilguard regisseur Corrine Busche benadrukte dat het een volwassen RPG is, maar bleef stil over eventuele volledige naaktheid elders in de game. Fans moeten zelf ontdekken hoe expliciet de romantiekscènes zijn. Busche merkte op dat de intensiteit van de seks scènes varieert tussen personages, afhankelijk van hun persoonlijkheid. Spelers kunnen kiezen om een mens, elf, dwerg of qunari te zijn en hebben zeven metgezellen om uit te kiezen: Harding, Davrin, Bellara, Taash, Lucanis, Emmrich en Neve. Dragon Age: The Veilguard wordt in de herfst van 2024 verwacht en zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X en S, en PC.

Zal Dragon Age: The Veilguard te vergelijken zijn met Baldur's Gate 3 als het aankomt op romantiek en seks scènes?n

Ja, er zijn duidelijke overeenkomsten op het gebied van romantiek en seks scènes tussen Dragon Age: The Veilguard en Baldur's Gate 3. Beide games bieden diepgaande romances en explicit content, waarbij spelers vrij zijn in hun romantische keuzes ongeacht geslacht of ras.

Dragon Age: Veilguard is de nieuwste toevoeging in de populaire Dragon Age-serie van BioWare, die al jaren gewaardeerd wordt voor zijn narratief-gedreven gameplay en complexiteit in karakterontwikkeling. De serie begon met Dragon Age: Origins in 2009 en heeft sindsdien meerdere succesvolle titels uitgebracht, waaronder Dragon Age: Inquisition in 2014. Deze games staan bekend om hun rijke verhaallijnen, meeslepende wereld en de mogelijkheid voor spelers om keuzes te maken die invloed hebben op het verloop van het verhaal.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen