Quantcast
Dragon Ball Sparking Zero Preview: Schokkende Nieuwe Details
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Dragon Ball Sparking Zero Preview: Schokkende Nieuwe Details

Jun 30, 2024 2:51 PM

Tijdens gamescom latam 2024 werden nieuwe details onthuld over Dragon Ball: Sparking! Zero. Fans kregen een voorproefje van de nieuwe gameplay en personages zoals Mr. Satan en Future Trunks. Een nieuwe trailer, Sword vs. Fist, toonde enkele van de 160 personages, waaronder Super Vegito, Jiren en Goku Black Super Saiyan Rose. Het spel biedt een Battle Mode om tegen CPU of online tegen anderen te spelen. Majin Vegeta’s Final Explosion was een van de unieke vaardigheden die te zien waren, wat veel schade aanricht maar de speler op 1 HP achterlaat.

n

De verhaallijn biedt de mogelijkheid om delen van het canon Dragon Ball-verhaal te veranderen. Het spel neemt spelers mee door Dragon Ball Z en Dragon Ball Super, met acht hoofdpersonages, waaronder Goku en Vegeta. Bandai Namco onthulde dat Goku het meeste aantal stages heeft, van zijn gevecht met Raditz tot de Tournament of Power Saga. Er komen drie DLC-packs na de lancering, die meer dan 20 speelbare personages zullen toevoegen uit de films Dragon Ball Super: Super Hero en Dragon Ball Daima.

Welke nieuwe personages zijn speelbaar in Dragon Ball: Sparking! Zero?n

Enkele nieuw aangekondigde speelbare personages in Dragon Ball: Sparking! Zero zijn Mr. Satan, Future Trunks, Super Vegito, Jiren en Goku Black Super Saiyan Rose.

Dragon Ball: Sparking! Zero is de nieuwste toevoeging aan de Budokai Tenkaichi serie. Deze serie is geliefd bij fans om zijn uitgebreide roster van personages en dynamische vechtsystemen. Met de toevoeging van elementen uit zowel Dragon Ball Z als Dragon Ball Super, evenals de geplande DLC's, belooft dit spel een must-play te worden voor elke Dragon Ball-fan.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen