Quantcast
Dragons Dogma 2 Onthuld Speel het Begin nu Gratis
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Dragons Dogma 2 Onthuld Speel het Begin nu Gratis

Jun 28, 2024 2:39 PM

Dragon's Dogma 2 heeft zojuist een grote patch gekregen en je kunt het begin van het spel momenteel gratis spelen. Als je het spel in eerste instantie niet hebt geprobeerd of snel hebt opgegeven, is het nu een goed moment om terug te keren. Vanaf 27 juni tot 18 juli kun je de eerste twee uur van het spel gratis spelen op PS5, Xbox Series X/S of PC. Als je besluit om de volledige game te kopen, kun je je voortgang van de gratis proefversie meenemen. De nieuwe patch verbetert de framerates in gebieden met veel NPC's en voegt de mogelijkheid toe om grafische instellingen aan te passen op PS5 en Xbox Series X/S. Je kunt nu ook items verhandelen en harnassen uitrusten via het opslagmenu en maximaal 999 exemplaren van een item opslaan.

Wat is er nieuw in de laatste patch van Dragon's Dogma 2?

De laatste patch voor Dragon's Dogma 2 verbetert de framerates in gebieden met veel NPC's, voegt grafische instellingen toe op PS5 en Xbox Series X/S, en maakt het mogelijk om items via het opslagmenu te verhandelen en uit te rusten. Ook is de opslaglimiet voor items verhoogd naar 999.

Dragon's Dogma 2 is een actie-RPG ontwikkeld en uitgegeven door Capcom. Het spel, dat in maart dit jaar is uitgebracht, is een vervolg op het populaire Dragon's Dogma uit 2012. Het staat bekend om zijn dynamische gevechten en uitgebreide wereld waarin spelers met hun pionnen samenwerken om monsters te verslaan en quests te voltooien.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Rolling R!ck Rolling R!ck commented on: 2024-06-28 15:12:03
Wow, the latest Dragon's Dogma 2 update is a game-changer With smoother frame rates and that sweet 999-item storage, it's the perfect time to jump in and explore.
Mr. Bison Mr. Bison commented on: 2024-06-28 14:48:02
This latest patch for Dragon's Dogma 2 really amps up the quality-of-life features and performance, making it smoother for both new and returning players. With a 120Hz output and no-cost trial available, now's the perfect time to dive in and experience the game's renowned combat and rich fantasy world
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-06-28 14:42:07
Dragon's Dogma 2's latest patch is a game-changer, especially with the enhanced storage and graphics options. The free trial is a smart move, giving new players a low-risk way to experience the improved game.
Bekijk meer artikelen