Quantcast
EA onthult College Football 25-lijst met de top 100 spelers
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

EA onthult College Football 25-lijst met de top 100 spelers

Jul 10, 2024 3:57 PM

EA Sports heeft de top 100 spelers onthuld voor College Football 25, een week voor de release van de Deluxe Edition. Michigan cornerback Will Johnson, LSU left tackle Will Campbell, en Oklahoma State halfback zijn de drie beste spelers met een rating van 96. De coversterren staan lager, zoals Colorado wide receiver Travis Hunter op de zesde plaats, Texas quarterback Quinn Ewers op 27 en Michigan running back Donovan Edwards op 49. College Football 25 is de eerste game waarin echte college football spelers verschijnen in plaats van generieke namen en gezichten. Dit besluit volgde na een uitspraak van het Hooggerechtshof dat spelers hun naam, afbeelding en gelijkenis mochten gebruiken. Ongeveer 14.000 college football spelers kozen ervoor om in de game te verschijnen, elk ontvangend $600 en een kopie van het spel. De game wordt gelanceerd op 16 juli voor de PS5 en Xbox Series X en S voor de Deluxe Edition kopers, terwijl de standaard editie op 19 juli uitkomt. EA Sports heeft al uitgebreide overzichten gegeven van de gameplay, Dynasty Mode, en College Ultimate Team, en IGN heeft ook een uitgebreide preview van de game.

Wanneer is de releasedatum van College Football 25?n

College Football 25 wordt gelanceerd op 16 juli 2024 voor degene die de $99.99 Deluxe Edition aanschaffen. Diegene die de $69.99 Standaard Editie kopen, kunnen vanaf 19 juli 2024 spelen.

College Football 25 markeert een belangrijke stap voor EA Sports, omdat het de eerste keer is dat echte college football spelers deel uitmaken van de game. Dit werd mogelijk na een belangrijke rechtszaak die spelers toestond om te profiteren van hun naam, afbeelding en gelijkenis. Dit maakt de game bijzonder authentiek en aantrekkelijk voor fans van college football.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen