Quantcast
EA voegt Tinder-achtige datingfunctie toe aan The Sims 4
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

EA voegt Tinder-achtige datingfunctie toe aan The Sims 4

Jun 28, 2024 10:52 AM

De populaire game The Sims 4 krijgt binnenkort een nieuwe uitbreiding genaamd "Lovestruck". Electronic Arts heeft aangekondigd dat deze uitbreiding op 25 juli zal verschijnen voor PC, PlayStation en Xbox. De kern van deze uitbreiding is een datingapp genaamd Cupid's Corner, waarmee je Sims kunnen daten zoals in de moderne wereld. Naast de datingapp introduceert de uitbreiding een nieuwe carrière als Romance Consultant en verschillende romantische activiteiten. Spelers kunnen ook de stad Ciudad Enamorada verkennen, die speciaal voor deze uitbreiding is ontworpen. Al deze nieuwe functies zijn onderdeel van de Season of Love zomer '24 contentplan.

Wat houdt de The Sims 4 Lovestruck uitbreiding precies in?n

De The Sims 4 Lovestruck uitbreiding verwerkt een datingapp genaamd Cupid's Corner in het spel, voegt een Romance Consultant carrière toe, en biedt nieuwe romantische activiteiten en aspiraties. De uitbreiding introduceert ook de nieuwe stad Ciudad Enamorada en bevat diverse andere nieuwe functies die de romantische belevingen van je Sims uitbreiden.

The Sims 4, ontwikkeld door Maxis en uitgegeven door Electronic Arts, is sinds zijn lancering in 2014 een van de meest populaire levenssimulatiegames. Eerdere uitbreidingen zoals "Hot Date" voor The Sims 1 en "Nightlife" voor The Sims 2 richtten zich ook op romantiek, maar "Lovestruck" brengt deze thema's naar een moderner, digitaal tijdperk met de introductie van een datingapp.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Stimpy Stimpy commented on: 2024-06-28 11:06:03
It's awesome to see The Sims 4 finally diving into modern dating with Cupid's Corner; definitely feels like a natural evolution for the game. I can't wait to see my Sims navigate the digital dating scene and spice up their love lives with all the new features
Bekijk meer artikelen