Quantcast
Eerste blik op Círdan in The Rings of Power Seizoen 2 onthuld
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Eerste blik op Círdan in The Rings of Power Seizoen 2 onthuld

Jul 11, 2024 3:00 PM

Prime Video bereidt zich voor op het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power en heeft de eerste blik vrijgegeven op Círdan the Shipwright, een geliefd personage bij Tolkien-fans. Het mysterie van wie Ben Daniels zou spelen is opgelost; hij neemt de rol van Círdan op zich. Daniels is bekend van rollen in House of Cards, The Crown en Jupiter's Legacy. Círdan is niet nieuw in de Tolkien-saga, ondanks dat hij weinig voorkomt in The Lord of the Rings, speelt hij een cruciale rol in de geschiedenis van Midden-aarde. In seizoen 2 van The Rings of Power fungeert hij ook als mentor voor Elrond. Het tweede seizoen belooft meer inzicht te geven in zowel oude als nieuwe personages en debuteert op 29 augustus 2024 op Prime Video.

Wie is Círdan the Shipwright in de geschiedenis van Midden-aarde?

Círdan the Shipwright is de meester van de Grijze Havens en een van de wijste Hoge Elfen. Hij is een expert in het bouwen van schepen en de oorspronkelijke drager van Narya, een van de drie Elfenringen van Macht gecreëerd door Celebrimbor. In de verhalen van Tolkien speelt hij een rol in belangrijke gebeurtenissen van de Tweede Era en fungeert hij als mentor voor Elrond.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen