Quantcast
Eerste blik op Taika Waititis reboot van Time Bandits
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Eerste blik op Taika Waititis reboot van Time Bandits

Jul 09, 2024 3:49 PM

De debuuttrailer voor Taika Waititi's serie "Time Bandits" is hier en biedt een eerste blik op de tv-adaptatie van Terry Gilliam's fantasyfilm uit 1981. In de trailer zien we Penelope (Lisa Kudrow) een team van expert-dieven leiden door tijd en ruimte, met de hulp van een jonge jongen genaamd Kevin (Kal-El Tuck), die via zijn kledingkast naar het verleden reist, in Narnia-stijl. Ze getuigen van de creatie van Stonehenge, zien het Trojaanse Paard in actie, ontsnappen aan dinosaurussen en beleven avonturen in diverse historische tijdperken, zoals de Middeleeuwen en de ijstijd.

De serie is gecreëerd door Taika Waititi samen met Jemaine Clement en Iain Morris. De drie werken als uitvoerende producenten, schrijvers en regisseurs; Clement en Morris zijn daarnaast co-showrunners. De ensemblecast bestaat uit Tadhg Murphy, Roger Jean Nsengiyumva, Rune Temte, Charlyne Yi, Rachel House, Kiera Thompson, James Dryden, Felicity Ward, Francesca Mills, Imaan Hadchiti, Kudrow en Tuck. Waititi en Clement verschijnen als Supreme Being en Pure Evil. De serie zal vanaf 24 juli debuteren op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen, gevolgd door twee afleveringen per week tot 21 augustus.

Wat is de plot van de nieuwe "Time Bandits" serie?

De plot van de nieuwe "Time Bandits" serie volgt een groep dieven, geleid door Penelope, die door tijd en ruimte reizen om verschillende historische evenementen te beleven en chaos te veroorzaken. Ze worden vergezeld door een jonge jongen, Kevin, die samen met hen avonturen beleeft in verschillende tijdperken, van de prehistorie tot de Harlem Renaissance.

De originele "Time Bandits" uit 1981, geregisseerd door Terry Gilliam, was een fantasiefilm die avonturen door de tijd heen volgde door de ogen van een jonge jongen genaamd Kevin. Deze film werd bekend om zijn unieke combinatie van humor, avontuur en historische gebeurtenissen, met een cast die iconische figuren zoals John Cleese en Sean Connery omvatte. De nieuwe serie biedt een moderne herinterpretatie van dit geliefde klassieke verhaal.

Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen