Quantcast
Elden Ring Co-Op Mod Keert Terug met Shadow of the Erdtree Fix
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Elden Ring Co-Op Mod Keert Terug met Shadow of the Erdtree Fix

Jul 01, 2024 12:48 PM

De populaire Seamless Co-op mod voor Elden Ring is opnieuw bruikbaar geworden voor zowel de basisgame als de Shadow of the Erdtree DLC. De mod is significant herschreven om rekening te houden met de veranderingen door de nieuwe content. Dankzij deze mod kunnen spelers Elden Ring en de DLC in één ononderbroken sessie doorkruisen met maximaal vijf andere spelers, wat de uitdaging van het spel aanzienlijk beheersbaarder maakt. De toevoeging van naadloze co-op zorgt ervoor dat spelers niet terug naar hun eigen wereld worden gestuurd na een dood of het verslaan van een baas, en de bewegingsbeperkingen die aanwezig zijn in de standaard co-op sessies worden volledig verwijderd.

De creator van de mod, Luke Yui, heeft echter gewaarschuwd dat het nog in een uitgebreide bètafase verkeert en spelers waarschijnlijk bugs zullen tegenkomen. Terwijl FromSoftware-president Hidetake Miyazaki geen problemen heeft met het gebruik van deze mod, gaf hij zelfs aan dat de ontwikkelaar in de toekomst misschien een “van begin tot eind, totale co-op” officieel kan implementeren in toekomstige titels.

De mod heeft momenteel 1,8 miljoen unieke downloads en maakt ook nieuwe spelmechanieken mogelijk, zoals het toetreden van andere spelers als een "evil spirit". Dit biedt een nieuw niveau van diepgang en uitdaging terwijl spelers het uitgestrekte landschap van Elden Ring verkennen.

Wat is de Seamless Co-op mod en hoe verandert het Elden Ring?

De Seamless Co-op mod is een modificatie voor Elden Ring die spelers in staat stelt om zonder onderbrekingen samen te spelen met anderen, van begin tot eind. Het verwijdert de restricties die normaal in co-op sessies aanwezig zijn, zoals het teruggestuurd worden naar je eigen wereld na een dood of het verslaan van een baas, en maakt vrij verkennen van de wereld mogelijk.

Elden Ring, ontwikkeld door FromSoftware, is een actie-RPG die in 2022 uitkwam en sindsdien wereldwijde populariteit heeft verworven. De game staat bekend om zijn uitdagende gameplay, uitgebreide wereld en diepe lore, grotendeels beïnvloed door George R. R. Martin. Shadow of the Erdtree is de nieuwste DLC die de verhaallijn, uitdagende vijanden en nieuwe locaties verder uitbreidt voor ervaren spelers die op zoek zijn naar nieuwe avonturen in deze boeiende wereld.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen