Quantcast
Elden Ring DLC-geheimen onthuld: Igons epische ontmoeting met Miyazaki
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Elden Ring DLC-geheimen onthuld: Igons epische ontmoeting met Miyazaki

Jul 10, 2024 4:29 PM

Richard Charles Lintern, een Engelse acteur, blikt terug op zijn ontmoeting met Hidetaka Miyazaki, de legendarische game director van Elden Ring, tijdens de opname van zijn rol als Igon in de DLC Shadow of the Erdtree. Ondanks zijn gebrek aan voorkennis over Miyazaki en Elden Ring, realiseerde Lintern zich al snel de omvang van het project. Tijdens de intense opnamesessies ontving hij begeleiding van Adam Chapman, wat resulteerde in een onthullende en intense ervaring.

Igon, een nieuw personage in de DLC, is geliefd bij de Elden Ring-gemeenschap vanwege zijn vurige monoloog tegen Bayle the Dragon. Lintern was zich niet volledig bewust van het succes en de fanbase rondom zijn personage tot hij recentelijk over de positieve reacties hoorde. Dit was zijn eerste ervaring met voice acting in de gamingwereld, en het opende zijn ogen voor de enorme reikwijdte en impact van videogames.

De opnamesessie, die velen uren duurde, was uitzonderlijk intens. Miyazaki controleerde het proces nauwgezet, waardoor Lintern elke zin meermaals moest herhalen. Uiteindelijk beleefde Lintern dit als een unieke ervaring die hem liet waarderen hoe diepgaand en emotioneel gaming kan zijn.

Wie is Igon in Elden Ring?n

Igon is een NPC die de speler ontmoet langs de weg en die in grote pijn verkeert. Hij is woedend op Bayle the Dragon en besluit de speler te helpen, in de hoop wraak te nemen op Bayle, een draak die zelfs andere draken verafschuwen.

Elden Ring, ontwikkeld door FromSoftware en geregisseerd door Hidetaka Miyazaki, staat bekend om zijn uitdagende gameplay, diepe lore en adembenemende wereldbouw. Het basisgame verscheen in 2022 en de Shadow of the Erdtree DLC breidt dit verder uit. De populariteit van de game heeft geleid tot een toegewijde gemeenschap die dol is op elk nieuw stukje inhoud dat wordt uitgebracht.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen