Quantcast
Elden Ring duo let us duo her verslaat de moeilijkste baas op een gemakkelijke manier
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Elden Ring duo let us duo her verslaat de moeilijkste baas op een gemakkelijke manier

Jul 09, 2024 1:54 PM

Een duo Elden Ring-spelers, bekend als "Let Us Duo Her", heeft een nieuwe methode ontwikkeld om een ​​van de moeilijkste bazen van de game, Malenia, Blade of Miquella, te verslaan. Door gebruik te maken van een combinatie van wapens en technieken geïntroduceerd in de Shadow of the Erdtree DLC, hebben ze een unieke manier gevonden om de baas vast te zetten in een stun-animatie door middel van een constante reeks trappen. Malenia staat bekend om haar snelle zwaardaanvallen en rot-geïnfecteerde aanvallen die haar gezondheid herstellen, wat haar een formidabele tegenstander maakt. Echter, door de nieuwe hand-to-hand vechtstijl met de Dryleaf Whirlwind ash of war, lukt het het duo om haar te overmeesteren zonder dat de summoning speler zich hoeft te mengen. Deze onthulling toont hoe creatief de Elden Ring-community blijft in het vinden van nieuwe manieren om uitdagende content aan te pakken. De Shadow of the Erdtree DLC introduceert nieuwe bazen en uitdagingen, maar de focus ligt nog steeds vaak op Malenia vanwege haar beruchte moeilijkheidsgraad.

Hoe kan ik Malenia verslaan in Elden Ring met de nieuwe DLC-technieken?n

Om Malenia te verslaan met de nieuwe DLC-technieken, kun je de hand-to-hand vechtstijl gebruiken die is geïntroduceerd in de Shadow of the Erdtree DLC. Rust jezelf uit met het Dane’s Footwork gear en de Dryleaf Whirlwind ash of war. Door constant een reeks trappen uit te voeren, kun je Malenia vastzetten in een stun-animatie, waardoor haar aanvallen worden geneutraliseerd en je haar kunt verslaan zonder onderbreking door haar gebruikelijke aanvallen.

Elden Ring, ontwikkeld door FromSoftware en uitgebracht in februari 2022, staat bekend om zijn uitdagende gameplay en uitgebreide open wereld. De Shadow of the Erdtree DLC heeft de speelervaring verder uitgebreid met nieuwe locaties, bazen en wapens, waardoor spelers nieuwe strategieën kunnen ontdekken en uitvoeren. Malenia, Blade of Miquella, is een van de meest iconische en moeilijkste bazen in de game, en haar Haligtree arena heeft talloze spelers op de proef gesteld sinds de release van het spel.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen