Quantcast
Fallout: London heeft downgrade nodig: next-gen Fallout 4 instabiel
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Fallout: London heeft downgrade nodig: next-gen Fallout 4 instabiel

Jul 10, 2024 12:24 PM

Fallout: London, een uitgebreide mod voor Fallout 4, vereist een downgrade van je spel naar een versie van vóór de next-gen updates. De reden hiervoor is dat de next-gen versie van Fallout 4 "niet stabiel genoeg" is. Ondanks de oorspronkelijke geplande release in april, heeft de mod door deze problemen aanzienlijke vertraging opgelopen. GOG.com is momenteel bezig met QA-tests van Fallout: London, die een eigen installer en een downgrader bevat om compatibiliteit te garanderen. Projectleider Dean 'Prilladog' Carter benadrukt dat het gebruik van de oudere versie noodzakelijk is vanwege voortdurende instabiliteit van de next-gen update.

Hoe download en installeer ik de Fallout: London mod?

Om de Fallout: London mod te downloaden en te installeren, moet je wachten op de officiële release via GOG.com. Zorg ervoor dat je Fallout 4 downgrade naar een versie van vóór de next-gen updates door de ingebouwde downgrader te gebruiken. Volg daarna de installatiestappen zoals beschreven door de modders.

Fallout: London is een volledige conversiemod die spelers naar een post-apocalyptisch Londen brengt. Het introduceert nieuwe facties, missies en een geheel nieuwe omgeving om te verkennen. Dit ambitieuze project heeft veel aandacht getrokken van de gemeenschap en wordt beschouwd als een van de meest uitgebreide mods voor Fallout 4 tot nu toe.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-10 12:36:03
Even though it's a bit of a hassle to downgrade, the promise of exploring a richly detailed, post-apocalyptic London in Fallout: London sounds absolutely worth it. Kudos to the dev team for tackling the challenge head-on and keeping the community in the loop.
Bekijk meer artikelen