Quantcast
Game of Thrones sterren sluiten zich aan bij de cast van The Sandman seizoen 2
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Game of Thrones sterren sluiten zich aan bij de cast van The Sandman seizoen 2

Jul 02, 2024 11:00 AM

Netflix heeft negen nieuwe castleden aangekondigd voor "The Sandman" Seizoen 2, waaronder komiek Steve Coogan en drie acteurs uit "Game of Thrones". Jack Gleeson, bekend van zijn rol als Joffrey Baratheon, zal Puck spelen, een kwaadaardige hobgoblin. Clive Russell en Laurence O'Fuarain zullen respectievelijk Odin en Thor vertolken, terwijl Freddie Fox Loki zal spelen. Overige nieuwe leden zijn Indya Moore als Wanda, Ruairi O'Connor als Orpheus, Ann Skelly als Nuala, en Douglas Booth als Cluracan. Steve Coogan zal de stem van de hond Barnabas inspreken. Terugkerende castleden omvatten Tom Sturridge en Gwendoline Christie. Een releasedatum voor Seizoen 2 is nog niet bekend.

Wanneer wordt Seizoen 2 van The Sandman uitgebracht?n

Er is momenteel nog geen officiële releasedatum voor Seizoen 2 van The Sandman aangekondigd.

"The Sandman" is gebaseerd op de geliefde stripserie van Neil Gaiman, en Seizoen 1 werd zeer goed ontvangen, met een beoordeling van 9/10. De serie volgt Dream, een van de Endless, en zijn siblings, terwijl ze door verschillende werelden en realiteiten navigeren. Gaiman is nauw betrokken bij de productie om ervoor te zorgen dat de adaptatie trouw blijft aan het bronmateriaal.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen