Quantcast
Geen What If... meer na seizoen 3: trilogie compleet
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Geen What If... meer na seizoen 3: trilogie compleet

Jul 03, 2024 3:56 PM

Het lijkt erop dat Marvel's What If...? einde komt na seizoen 3. Tijdens een recente aflevering van de Official Marvel Podcast verklaarde Brad Winderbaum, het hoofd van streaming, televisie en animatie voor Marvel, dat seizoen 3 de afronding van een trilogie zal zijn. Deze populaire Disney+ serie heeft verschillende alternatieve universa binnen het MCU verkend, maar verwacht geen verdere seizoenen na deze laatste. Ondanks dat er nog geen releasedatum is bevestigd, wordt een lancering eind 2024 gespeculeerd.

Zal seizoen 3 van Marvel's What If...? enige impact hebben op de grotere MCU-verhaallijn?

Seizoen 3 van Marvel's What If...? zal waarschijnlijk beperkt blijven tot zijn eigen verhaallijn en geen grote invloed hebben op de bredere MCU. Het biedt echter wel een emotionele en bevredigende conclusie voor het personage van de Watcher.

What If…? gaf ons een speelse kijk op 'wat als'-scenario's binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU). Ondanks zijn beperkte invloed op de totale verhaallijn, introduceerde het personages zoals Captain Carter die later in live-acties zouden opduiken. Het concept van het verkennen van alternatieve realiteiten bood een frisse blik op bekende verhalen en personages binnen het MCU. Fans van het Marvel-universum zullen het waarschijnlijk ook interessant vinden dat de opkomende Fantastic Four film zich in de jaren '60 afspeelt, mogelijk in een ander universum.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Miss Peachy Miss Peachy commented on: 2024-07-03 16:06:03
Season 3 wrapping up Marvel's What If... as a trilogy makes sense, given how it's been an engaging dive into alternate tales within the MCU. Plus, the tease of the Fantastic Four in the 1960s just adds to the excitement of these twisty, time-hopping narratives
Bekijk meer artikelen