Quantcast
George R.R. Martin bekritiseert Game of Thrones over Targaryen symbool
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

George R.R. Martin bekritiseert Game of Thrones over Targaryen symbool

Jul 11, 2024 4:54 PM

George R.R. Martin heeft kritiek geuit op HBO's "Game of Thrones" en "House of the Dragon" vanwege een fout in het embleem van House Targaryen. Volgens Martin moet een draak twee poten en twee vleugels hebben, aangezien geen enkel dier op aarde zes ledematen heeft. Martin’s ontwerp voor het Targaryen embleem volgde deze regel, met uitzondering van de drie hoofden die symbolisch zijn voor Aegon de Veroveraar en zijn twee zussen. Echter, de shows toonden draken met vier poten, wat volgens Martin verkeerd is en zelfs op sommige boekomslagen is terechtgekomen. Dit probleem is doorgezet naar "House of the Dragon". Desondanks hopen fans dat het juiste embleem in toekomstige spin-offs zoals "A Knight of the Seven Kingdoms" gebruikt zal worden. Martin is voornemens dit misverstand in zijn volgende boek, "The Winds of Winter", op te helderen. Ondanks langdurige vertragingen, blijft de release van dit boek een bron van humor binnen de gemeenschap.

Wat is de juiste vorm voor het Targaryen embleem volgens George R.R. Martin?n

Volgens George R.R. Martin moet het Targaryen embleem een draak hebben met twee poten en twee vleugels, en het symbolische aspect van drie hoofden. Het is belangrijk te benadrukken dat geen enkel wezen zes ledematen heeft volgens Martin's filosofie achter de draken.

The Winds of Winter is het langverwachte zesde boek in de "A Song of Ice and Fire"-serie van George R.R. Martin. Het volgt op "A Dance with Dragons" uit 2011 en zal volgens Martin belangrijke relaties tussen draken en mensen onthullen. De vertraging van meer dan tien jaar heeft geleid tot veel speculatie en grappen onder fans. De populariteit van de serie is verder gestegen door de televisieserie "Game of Thrones" en de prequel "House of the Dragon".Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen