Quantcast
George R. R. Martin hint naar Elden Ring film of tv-serie
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

George R. R. Martin hint naar Elden Ring film of tv-serie

Jul 01, 2024 8:42 AM

In de nasleep van de release van de DLC Shadow of the Erdtree, heeft George R. R. Martin gehint op een mogelijke Elden Ring film of tv-serie. In een recente blogpost over het winnen van prijzen, liet de Game of Thrones schrijver doorschemeren dat een verfilming van FromSoftware's meesterwerk in de maak zou kunnen zijn. Hoewel hij hierover met humor sprak, lijkt het erop dat Martin in zekere mate betrokken zal zijn bij het project, mocht het doorgaan. Hidetaka Miyazaki, het hoofd van FromSoftware, gaf eerder al aan open te staan voor een verfilming, mits er een sterke partner zou zijn om dit te realiseren.

Ondertussen is de Shadow of the Erdtree DLC zeer succesvol gebleken, met vijf miljoen verkochte exemplaren in slechts drie dagen. Deze uitbreiding is door IGN beloond met een 10/10 en biedt een compacte, uitdagende campagne van 20-25 uur. Voor uitgebreide hulp bij deze DLC kun je de uitgebreide gidsen en de interactieve kaart van IGN raadplegen.

Komt er echt een Elden Ring film of tv-serie?

Hoewel er nog niets officieel is bevestigd, suggereren de opmerkingen van George R. R. Martin en Hidetaka Miyazaki dat de mogelijkheid er zeker is. Fans kunnen dus met spanning de verdere ontwikkelingen afwachten.

Elden Ring is een actie-RPG ontwikkeld door FromSoftware en gepubliceerd door Bandai Namco Entertainment. De game speelt zich af in een fantasiewereld, mede gecreëerd door George R. R. Martin, en heeft spelers over de hele wereld betoverd met zijn uitdagende gameplay en diepe lore. Met meer dan 25 miljoen verkochte exemplaren is Elden Ring één van de best verkochte games van 2022.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen