Quantcast
George R.R. Martin plaagt adembenemende nieuwe Game of Thrones omslagen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

George R.R. Martin plaagt adembenemende nieuwe Game of Thrones omslagen

Jul 11, 2024 10:43 AM

George R.R. Martin heeft de coverontwerpen onthuld voor de gehele A Song of Ice and Fire boekenreeks, inclusief A Game of Thrones. De nieuwe covers zijn gemaakt door linocut kunstenaar Mark Seekins en ontwerper Tim Green, en zullen verkrijgbaar zijn in oktober 2024. De coverontwerpen zijn geïnspireerd door de ruigheid en historische aard van linocut en houtsnijkunst, wat perfect past bij de wereld van Westeros. De boxset bevat de eerste vijf boeken, maar The Winds of Winter en A Dream of Spring ontbreken nog, aangezien Martin nog bezig is met het schrijven van deze boeken. Ondanks vertragingen geeft Martin aan dat hij al 1100 pagina's heeft geschreven van The Winds of Winter, wat hij al eerder in 2023 meldde.

Wanneer wordt The Winds of Winter eindelijk uitgebracht?n

Hoewel er nog geen exacte releasedatum is vastgesteld, is George R.R. Martin nog volop bezig met het schrijven van The Winds of Winter. Hij heeft aangegeven dat het boek ongeveer driekwart voltooid is.

A Song of Ice and Fire, geschreven door George R.R. Martin, is een epische fantasyboekenreeks die begon met de publicatie van A Game of Thrones in 1996. De serie speelt zich af in een fictieve wereld en richt zich op politieke intriges, complexe personages en onverwachte wendingen. Het wereldwijd populaire HBO-tv-programma, Game of Thrones, is gebaseerd op deze boeken en heeft de serie nog meer bekendheid gegeven.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen