Quantcast
GTA-superfan vindt GTA 6 sieraden in GTA Online update
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

GTA-superfan vindt GTA 6 sieraden in GTA Online update

Jul 02, 2024 3:07 PM

Fans van Grand Theft Auto hebben iets nieuws ontdekt: een ketting uit de GTA 6 trailer is nu te koop in GTA Online. Aandachtige spelers merkten op dat de ketting, gedragen door een vrouwelijke personage in een bikini uit de GTA 6 trailer, nu is toegevoegd in de Bottom Dollar Bounties DLC van GTA Online. Dit kleine detail zorgt voor veel speculatie en theorieën binnen de community. Sommigen denken zelfs dat de prijs van de ketting een mogelijk releasedatum kan bevatten, terwijl anderen het beschouwen als een leuk knipoog van Rockstar Games naar hun aankomende titel. Deze ontdekking roept vragen op over de toekomst van GTA Online en hoe het zal worden geïntegreerd met GTA 6. Zal GTA Online apart verkocht worden of als onderdeel van het nieuwe spel? De release van GTA 6 wordt verwacht in de herfst van 2025, maar interne conflicten bij Rockstar zouden deze datum nog kunnen beïnvloeden.

Wat gebeurt er met GTA Online wanneer GTA 6 uitkomt?n

Het is nog onduidelijk hoe Rockstar Games GTA Online zal integreren met GTA 6. Vanwege de voortdurende populariteit van GTA Online, is het mogelijk dat het apart blijft bestaan of dat het onderdeel wordt van het nieuwe spel. Er is ook een kans dat er een overstap komt naar een vernieuwde versie van GTA Online, vergelijkbaar met wat Blizzard deed bij de overgang van Overwatch naar Overwatch 2.

Grand Theft Auto 6 belooft een spectaculair spel te worden dat zich afspeelt in Leonida, een fictieve versie van Florida. Spelers zullen de rollen van Lucia en een mogelijke mannelijke partner genaamd Jason aannemen. Fans hebben sinds de release van de eerste trailer in december 2023 geprobeerd ieder detail te analyseren. Rockstar Games heeft bevestigd dat GTA 6 in de herfst van 2025 zal uitkomen, maar interne problemen kunnen deze datum nog beïnvloeden. De verwachtingen voor dit spel zijn torenhoog dankzij de voorafgaande successen van de GTA-franchise.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen