Quantcast
Heeft Riot zojuist de volgende 2XKO-personage geteased
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Heeft Riot zojuist de volgende 2XKO-personage geteased

Jun 28, 2024 8:58 AM

Met de aankondiging van de 2XKO alpha playtest, heeft Riot Games een intrigerend spoor achtergelaten voor de community om te volgen. De oplettende spelers hebben ontdekt dat er waarschijnlijk een nieuwe karakter wordt onthuld. Als je kijkt naar de videorelease en doorspoelt naar de 3:40 markering, zie je een lege plek tussen Ahri en Darius in het personage selectiescherm. De personages staan in omgekeerde alfabetische volgorde, wat betekent dat het nieuwe karakternaam waarschijnlijk begint met een A, B, of C. Mogelijke kandidaten zijn onder anderen Ashe, Akali, en Caitlyn, die allemaal geliefd zijn bij de League of Legends community. Caitlyn, bijvoorbeeld, speelt een grote rol in de Arcane serie en heeft een aanzienlijke fanbasis.

Wie zou het nieuwe karakter kunnen zijn in 2XKO?

Gezien de lege plek en de omgekeerde alfabetische volgorde, lijkt het nieuwe karakter in 2XKO één te zijn waarvan de naam begint met een A, B, of C. Mogelijke kandidaten zijn onder anderen Ashe, Caitlyn, en Akali. Ashe was prominent aanwezig in de recente League of Legends seizoenscinematiek, terwijl Caitlyn een grote rol speelt in de Arcane serie.

2XKO is een veelbelovend vechtspel van Riot Games, bekend van hun beroemde League of Legends. 2XKO zal zijn debuut maken tijdens Evo in juli, en fans kunnen zich nu aanmelden voor de alpha playtest. Dit nieuwe spel integreert geliefde League of Legends personages in een gevechtsarena, wat voor een unieke en spannende ervaring zorgt voor zowel vechtspel liefhebbers als fans van de League franchise.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Rolling R!ck Rolling R!ck commented on: 2024-06-28 09:18:02
Man, Riot's teasing game is on point With Ahri and Darius on the character select screen, it's got to be someone iconic like Ashe or Caitlyn—can't wait to see who makes the cut for Evo
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-06-28 09:06:02
It's amazing to see Riot branching out with 2XKO, and the hype around the potential new character is palpable. If it's Ashe, Caitlyn, or Annie, the game is bound to get even more interesting with their diverse playstyles and fan-base favorites shaking things up.
Bekijk meer artikelen