Quantcast
Helldivers 2 nieuwe CEO plant om de grootste glitch van het spel te behouden
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Helldivers 2 nieuwe CEO plant om de grootste glitch van het spel te behouden

Jul 09, 2024 3:26 PM

Helldivers 2 spelers hebben een onverwachte bug ontdekt die val schade voorkomt, en de nieuwe CEO van ontwikkelaar Arrowhead wil dat deze bug blijft. Door een emote uit te voeren tijdens een val, wordt de schade verminderd doordat je karakter in een andere positie landt. Deze ontdekking is erg handig in een spel vol explosies en chaotische situaties. De CEO, Shams Jorjani, heeft via Twitter aangegeven dat hij deze bug niet wil verwijderen, ondanks dat het waarschijnlijk niet de bedoeling was van het spelontwerp. Helldivers 2 is ongelooflijk succesvol geweest sinds de lancering, met 12 miljoen verkochte exemplaren in slechts 12 weken.

Hoe beïnvloedt de val schade mechaniek het spelplezier in Helldivers 2?

De val schade mechaniek zorgt voor extra dynamiek en speelse situaties in het spel. Het gebruik van emotes om val schade te reduceren wordt gezien als een briljante exploitatie van de spelmechanieken, wat het spelplezier en de creativiteit van spelers verhoogt. Deze onverwachte ontdekking voegt een nieuw element toe aan de gameplay, waardoor spelers strategisch kunnen nadenken over hoe ze vallen en waar ze landen.

Helldivers 2, ontwikkeld door Arrowhead Game Studios, is een zeer populaire co-op shooter die spelers uitnodigt om samen te werken tegen buitenaardse bedreigingen. Het spel staat bekend om zijn intense actie en noodzaak tot teamwork. Dit succes heeft echter ook uitdagingen met zich meegebracht voor de ontwikkelaar, zoals serverproblemen bij de lancering en conflicten met Sony over accountkoppelingen. Desondanks blijft Arrowhead momentum behouden door innovatieve gameplay en constante aanpassingen aan het spel.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen