Quantcast
Het Nieuwe Wapen van Cod Verslaat Vijanden—Heeft Fortnite Hier Schuld Aan?
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Het Nieuwe Wapen van Cod Verslaat Vijanden—Heeft Fortnite Hier Schuld Aan?

Jul 02, 2024 11:31 AM

De invloed van Fortnite op Call of Duty is al jaren een onderwerp van discussie. Activision heeft de militaire simulatie-aspecten van Call of Duty achter zich gelaten en biedt nu een mix van popcultuur en moderne oorlogvoering. De nieuwste toevoeging aan Call of Duty Warzone Mobile, het "Extra Crispy" pistool, heeft opnieuw discussie veroorzaakt. Dit wapen laat gebruikers hun vijanden in gefrituurde kip veranderen, wat sommige hardcore fans niet kunnen waarderen. De trailer van dit pistool is uitgelekt en toont hoe spelers rauwe kip aan de loop van hun geweer bevestigen, bakken en opeten. Dit kosmetische item voegt een humoristische draai toe aan het spel en laat zien dat Activision verder wil gaan met opvallende bundels en skins, vooral voor mobiele spelers.

Zal mijn gear uit Modern Warfare 2 en 3 beschikbaar zijn in Black Ops 6?

Nee, wanneer Black Ops 6 later dit jaar uitkomt, zullen de huidige bundels en cosmetische items van Modern Warfare 2 en 3 niet overdraagbaar zijn. Dit betekent dat de cosmetische items een frisse start krijgen.

Call of Duty is een first-person shooter franchise ontwikkeld door Activision. Sinds de release in 2003 heeft de serie verschillende thema's en historische tijdperken doorlopen, van de Tweede Wereldoorlog tot moderne en futuristische oorlogvoering. Call of Duty: Warzone, dat in 2020 uitkwam, introduceerde een populaire battle royale modus die de positie van de serie in de competitieve multiplayer game-scene versterkte.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen