Quantcast
Hond doet speedrun van MLB op SNES: Meest hartverwarmende ding vandaag
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Hond doet speedrun van MLB op SNES: Meest hartverwarmende ding vandaag

Jul 05, 2024 11:45 AM

In een opmerkelijke gebeurtenis tijdens de Summer Games Done Quick 2024 heeft de hond Peanut Butter een speedrun van het spel "Ken Griffey Jr. Presents Major League Baseball" op de Super Nintendo Entertainment System voltooid. De Shiba Inu, aangemoedigd door zijn baasje JSR met traktaties, drukte op een grote knop om de bal te slaan. Hij sloot de game succesvol af met een extra innings walk-off twee-run home run in 29 minuten en 45 seconden. Naast deze prestatie heeft Games Done Quick een nieuwe mijlpaal bereikt door in totaal 50 miljoen dollar te hebben opgehaald voor liefdadigheid in de afgelopen 14 jaar.

Hoe is het mogelijk dat een hond een videogame kan spelen?

Peanut Butter's eigenaar JSR heeft hem dagelijks getraind om op commando knoppen in te drukken. Hoewel honden de aandachtsspanne van een driejarige hebben, leerde Peanut Butter snel dankzij zijn intelligentie en JSR's konsequentie met gebruikmaking van voedsel als beloning. Het duurde ongeveer een jaar van dagelijkse training voordat Peanut Butter voldoende getraind was.

Games Done Quick (GDQ) is een speedrunning evenement dat meerdere keren per jaar plaatsvindt en geld inzamelt voor goede doelen. De evenementen zijn beroemd om hun gastvrijheid, de steun voor spelers van allerlei niveaus en het enthousiasme van de gaming community.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen