Quantcast
James Gunn: Setlekkages zullen de nieuwe Superman in DCU niet verpesten
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

James Gunn: Setlekkages zullen de nieuwe Superman in DCU niet verpesten

Jul 02, 2024 2:04 PM

James Gunn, mede-CEO van DC Studios, heeft recentelijk fans gerustgesteld over de setfoto-lekken van de nieuwe Superman film, eerder bekend als Superman: Legacy. Ondanks dat er afbeeldingen online zijn verschenen, verzekert Gunn dat deze geen spoilers bevatten. Hij legt uit dat onverwachte setfoto’s volledig te verwachten zijn en heeft daarom grote spoilers nooit in het openbaar geschoten. De film, die op 11 juli 2025 in première gaat, zal een grootschalige introductie zijn van verschillende DC helden en schurken, en niet slechts een oorsprongsverhaal van Superman. David Corenswet speelt Superman, bijgestaan door Rachel Brosnahan als Lois Lane, met andere sterren zoals Nathan Fillion, Edi Gathegi en Isabela Merced. Chapter 1 van de herstart van het DC Universe, bekend als 'Gods and Monsters', bevat ook diverse TV-shows waarbij Creature Commandos in december 2024 van start gaat.

Wat kunnen fans verwachten van Superman: Legacy in het nieuw gerebootde DC Universe?

Superman: Legacy zal het beginmarkeren van Chapter 1: Gods and Monsters van het DC Universe. Het is geen oorsprongsverhaal, maar introduceert een scala aan helden en schurken uit het DC-universum. Verwacht een film vol actie met personages als Green Lantern, Mister Terrific, Hawkgirl en Metamorpho.

Superman: Legacy is de eerste film in het herstartte DCU, een project geleid door James Gunn en Peter Safran. James Gunn is bekend om zijn unieke visie en succes met Guardians of the Galaxy en The Suicide Squad, wat hoge verwachtingen schept voor deze reboot. Het DC Universe onder hun leiding streeft naar een samenhangend en opwindend verhaal verspreid over films en tv-shows.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen