Quantcast
Je zult de preorder-exclusives van Dead Rising Deluxe niet geloven
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Je zult de preorder-exclusives van Dead Rising Deluxe niet geloven

Jul 03, 2024 10:44 AM

De Dead Rising Deluxe Remaster komt op 19 september 2024 uit met een volledig vernieuwde versie van het originele spel. Fans die een hekel hebben aan de nieuwe look van protagonist Frank West, kunnen zijn originele design uit 2006 opnieuw gebruiken, maar alleen als ze het spel vooraf bestellen. Deze singleplayer game kost $50 of $60 voor de Digital Deluxe Edition en biedt preorder bonussen zoals de Frank West 2006 skin, de Chuck Greene Skin uit Dead Rising 2, en de Willamette Parkview Mall Bee skin, samen met drie muziektracks. Capcom heeft geen prijzen aangekondigd voor extra content die na de lancering beschikbaar zal zijn, maar de originele Frank West en andere skins zullen waarschijnlijk tegen betaling beschikbaar komen.

n

De remaster draait op de RE Engine en biedt verbeterde graphics in 4k en 60 frames per seconde, samen met verbeteringen in de interface, autosave-functionaliteit en meer. Fans hebben gemengde gevoelens over deze veranderingen en veel van hen zijn gefrustreerd dat de originele Frank West alleen beschikbaar is als preorder bonus.

Welke veranderingen brengt de Dead Rising Deluxe Remaster met zich mee?n

De Dead Rising Deluxe Remaster introduceert nieuwe graphics in 4k en 60fps, evenals verbeteringen in de interface en autosave-functionaliteit. Bovendien kunnen spelers genieten van skins en muziektracks als preorder bonussen, hoewel de originele Frank West skin alleen beschikbaar zal zijn voor preorders of later tegen betaling.

Dead Rising is een populaire survival horror game die voor het eerst werd uitgebracht in 2006. Het spel volgt fotojournalist Frank West die vastzit in een winkelcentrum vol zombies. Het spel werd geprezen om zijn open-wereld gameplay en de mogelijkheid om verschillende alledaagse objecten als wapens te gebruiken.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen