Quantcast
Je zult Wallers wilde dans in Suicide Squad Isekai niet geloven
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Je zult Wallers wilde dans in Suicide Squad Isekai niet geloven

Jun 27, 2024 7:23 PM

De eerste drie afleveringen van Suicide Squad Isekai, geanimeerd door WIT Studio (bekend van Attack on Titan en Spy x Family), zijn nu te streamen op Max. Hoewel sommige fans twijfelden om de DC Comics-show een kans te geven, heeft het aanstekelijke eindthema met Amanda Waller's dansmoves iedereen verrast en aangetrokken. Het nummer, "Go-Getters", uitgevoerd door Vtuber Mori Calliope, toont DC-schurken zoals Harley Quinn, Peacemaker, Clayface, Deadshot, Rick Flag en King Shark in een indrukwekkende danswedstrijd. Fans zijn vooral onder de indruk van Waller's optreden, vergelijkbaar met de stijl van JoJo’s Bizarre Adventure. De stoere dansbewegingen van Waller hebben veel reacties uitgelokt op sociale media.

Suicide Squad Isekai werd aangekondigd tijdens Anime Expo 2023 en volgt de avonturen van bekende DC-slechteriken in een fantasywereld verbonden aan Gotham, compleet met zwaarden, magie, orcs en draken. Het team moet hun vrijheid verdienen door een fantasieland van een keizerlijk leger te bevrijden. Typisch voor Suicide Squad, wordt hun missie bemoeilijkt door de dreiging van explosieven in hun nek, geplaatst door Waller.

Wat maakt de dansscènes in Suicide Squad Isekai zo bijzonder?

De dansscènes in Suicide Squad Isekai zijn bijzonder vanwege hun onverwachte aard en de mate van detail en stijl waarmee ze zijn geanimeerd. Amanda Waller, bekend om haar serieuze en meedogenloze karakter, toont onverwachte dansvaardigheden, wat fans zowel verrast als vermaakt.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen